Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Adidas Y-3 φθηνα - Country Music Talk Forum. ...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Adidas Y-3 φθηνα

Started by Shippy338, 2022/04/29 05:19AM
Latest post: 2022/04/29 05:19AM, Views: 166, Posts: 1
Adidas Y-3 φθηνα
#1   2022/04/29 05:19AM
Shippy338
Adidas Y-3 φθηνα
[img]https://www.multigrsnkr.com/m... μήνες που πέρασαν από την επιστροφή του [url=https://www.multigrsnkr.com/]Adidas Y-3 γυναικεια, η adidas απέκτησε ένα κοινό με καλά επιλεγμένες συνεργασίες και μια σειρά από πιστές, ρετρό εμπνευσμένες χρωματικές επιλογές. Όμως τελευταία, τα πράγματα έχουν πάρει μια στροφή προς το εκκεντρικό, το μοντέλο υφίσταται πλέον αρκετές αλλαγές στην κατασκευή και τα χαρακτηριστικά του. Και αυτή η έκδοση
του Adidas Y-3 ανδρικα - η υποετικέτα με επικεφαλής τον Yohji Yamamoto - είναι η πιο δραματική μεταμόρφωσή του μέχρι σήμερα.

Αλλά όταν λέω δραματικό, αναφέρομαι κυρίως στις ίδιες τις λεπτομέρειες. Adidas Y-3 Προσφορες χρωματισμός είναι σίγουρα κάθε άλλο παρά, ευθυγραμμισμένος με την τάση του στοιχείου υψηλής μόδας για το Triple Black. Ακόμη και η επωνυμία ακολουθεί το παράδειγμά της καθώς χτυπά τη γλώσσα και το λουρί με αγκίστρια και θηλιά που παίζει από το κούμπωμα του αυθεντικού. Και ενώ η υπόλοιπη επένδυση μπορεί να είναι κάπως πιστή στα πρότυπα, η πλευρά της λείπει στη χρήση των Three Stripes. Αυτό είναι αποτέλεσμα του πρόσθετου φερμουάρ που τυλίγεται από το πλευρικό προφίλ μέχρι το μεσαίο γιακά.

Το φθινόπωρο του περασμένου έτους, η Adidas Y-3 φθηνα αποκάλυψε το Runner 4D IO, ένα καινοτόμο σχέδιο που έκανε χρήση της νεότερης, πιο αιχμής αντικραδασμικής προστασίας των Three Stripes. Αύριο, η σιλουέτα φτάνει σε ένα ολοκαίνουργιο Triple Black χρώμα που παρουσιάζει μικρές αλλαγές στη συνολική κατασκευή.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes