Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

adidas nite jogger wit blauw - Country Music Talk ...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

adidas nite jogger wit blauw

Started by vr2yil1h, 2020/05/31 02:16AM
Latest post: 2020/05/31 02:16AM, Views: 213, Posts: 1
adidas nite jogger wit blauw
#1   2020/05/31 02:16AM
vr2yil1h
adidas schoenen dames sale De Nite Jogger, zoals we die nu kennen, werd eerder dit jaar wereldwijd gelanceerd en beschikt over moderne technologieën en materialen zoals Boost. Oorspronkelijk was de adidas Nite Jogger echter een prestatiegerichte hardloopschoen die debuteerde in 1980 en de eerste hardloopschoen was die gebruik maakte van reflecterende eigenschappen. Het silhouet van de Nite Jogger, dat gebruik maakt van de reflecterende technologie van zijn eerdere iteratie, is ontworpen voor makers die weten dat het nooit te laat is om hun visie na te streven. Het silhouet verlicht de drager in het donker en combineert functionele eerste technologie en een geavanceerd ontwerp, waardoor de maker van de nachtelijke nacht stevig op de voorgrond treedt.

adidas schoenen zwart 2020 De twee nieuwe Nite Jogger-sneakers komen terug voor februari en hebben lichtgewicht nylon ripstop, zacht mesh-breisel en suède overlays. Reflecterende details maken het bovenwerk compleet en maken het een must-have in het arsenaal van elke vorm van creativiteit die 's nachts gedijt. Dit alles wordt vervolgens afgerond met een BOOST-tussenzool en een duurzame rubberen buitenzool, wat resulteert in een silhouet dat verhoogd is voor comfort en ontworpen voor nachtelijke verkenning. Het resultaat is een heldere, witte en zwarte kleurstelling en het resultaat is een opvallende nieuwe uitdrukking van de blijvende esthetiek van het silhouet van de Nite Jogger in een vorm die echt niet te negeren is.

adidas schoenen heren groen De tussenzool is ongetwijfeld het meest opvallende kenmerk van deze nieuwe make-over, een zachte "True Pink" die volledig rondloopt en zelfs zijn identieke tint naar de hogere hielgebieden strooit om verbindingen op te roepen met het komende paasseizoen. Het bovenwerk blijft schoon door de meeste van zijn leer- en mesh-stoffen in een troebel wit te houden, maar voegt ook een vleugje Xeno-details toe bovenop de streepbranding en verschillende onderlagen die glanzen met iriserende effecten wanneer ze in slecht verlichte omgevingen worden geplaatst.

adid... nite jogger wit blauw Afgezien van zijn speciale releases, heeft de Nite Jogger een selectie van aantrekkelijke opties bijgehouden, die binnenkort zal worden vergezeld door twee onlangs opgedoken "Silver Metallic" en "Core Black" makeups. Hoewel deze ingetogen tinten eerder het bovenwerk van mesh en nylon, de bovenlaag van suède en de BOOST-tussenzool van het lifestyle-silhouet sierden, werden ze zelden of nooit gecontrasteerd door opvallende strepen zoals die bij de laatste component. Uitgevoerd in een grijze, witte en rode trifecta, bezielt het detail de anders rustige delen van beide paren.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes