Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Adidas Falcon Goedkoop - Country Music Talk Forum....

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Adidas Falcon Goedkoop

Started by Sandova13, 2020/03/16 05:52AM
Latest post: 2020/03/16 05:52AM, Views: 56, Posts: 1
Adidas Falcon Goedkoop
#1   2020/03/16 05:52AM
Sandova13
Adidas Falcon Goedkoop
[img]https://www.nodtobesale.com/med... opvallend goud met BOOST slechts een paar jaar geleden en een lange trend van het toevoegen van de innovatieve technologie aan zijn vele klassieke hardlopers, is adidas begonnen langs de beroemde enige eenheid te gaan om zijn erfgoed in een moderne reeks modellen te brengen. Net als de YUNG-1, heeft de [url=https://www.nodtobesale.com/]Adidas Falcon Dames ingewikkelde lambrisering met een agressieve tussenzool die de grens tussen tech en retro grenst. Deze keer opterend voor een veel schoner palet, heeft de nieuwste toevoeging een algehele witte colorway over de boven- en middenzool, terwijl hits van een gedempte oranje en hemelsblauw de onderste hak en adidas-branding sieren.

Dankzij een samenwerking met Kylie Jenner en een overvloed aan opvallende kleurrijke releases, is de Adidas Falcon Heren bekend geworden als een van de populairste lifestyle-silhouetten van de Three Stripes voor het schone geslacht. Nu gaan de kleurrijke combinaties door in het koude seizoen - en de nieuwste Falcon colorway naar het oppervlak draagt ​​zeker de fakkel voor de lijn, omdat deze gekleed is met onstuimige zilveren accenten. Een combinatie van eenvoudig botkleurig gaas / leer en een donkergrijs lederen hielstuk vormt de basis van de schoen, terwijl de kleurrijke accenten aankomen via glinsterende zilveren lederen overlays gecompenseerd door een klein stukje fuschia-gekleurd suède op de zijvoet. Een tweekleurige witte en grijze buitenzool vervolledigt vervolgens het uiterlijk van de schoen.

adidas Originals brengt een nieuwe kleuropties van de Adidas Falcon Goedkoop uit en deze keer hebben ze deze gemarkeerd met Hi Res Yellow, terwijl ze ook een levendige look uit de jaren 90 hebben. Dichter kijkend beschikt dit paar over roze, blauw, geel, oranje en paars, terwijl zwart op de overlays op de hiel en teen landt. De volgende is White die op de eyestay en de middenzool belandt, terwijl Hi Res Yellow de look voltooit.

De Adidas Falcon Korting heeft in de lente een paar kleuropties beschikbaar, maar specifiek wordt dit paar met de bijnaam 'Trace Purple' gelanceerd in maart. Gekleed in een kleurencombinatie Trace Purple, Cloud White en Periwinkle. Gebouwd met gaas en suede over de bovenkant terwijl wit, paars en zachtblauw worden gebruikt. De look wordt vervolgens voltooid met wit over de tussenzool.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes