Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Nike Air Max Thea Sverige - Country Music Talk For...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Nike Air Max Thea Sverige

Started by Bunne, 2015/03/09 05:09AM
Latest post: 2015/03/09 05:09AM, Views: 251, Posts: 1
Nike Air Max Thea Sverige
#1   2015/03/09 05:09AM
Bunne
Ett par veckor sedan Nike debuterade en annan Nike Free Run Dam Rea samling som markerade sex olika städer. De sex städerna är alla tros vara distinkta stil huvudstäder du behöver för att inkludera London, Paris, The Big Apple, Tokyo, Milano och Shanghai. På bilden ovan har vi några nya på fötterna bilder för att informera dig om färgsättning förutom Milan upplagan. Nike Air Max linjen har ett överflöd av modeller som faktiskt klarar av retro. Syre max 1, Air Max 90 och Air Max 95 tenderar att vara de som brukar få denna behandling. Vad sägs om den Nike Air Max ST men? Varför kan man inte få någon kärlek? Om vi ​​håller tummarna, det ser ut som det är på gränsen till förändring någon gång. Nike Air Max 95 Obsidian / Black är en av de mer minimalistiska överlämnanden från sneaker, det är ändå inget ungefär vara tråkig. Den övre delen av består av en övervägande Djupt Navy fasaden bröt men kontrasterande hits av Black hela.

Den senaste AM1 ha levererat kan vara Nike Air Max 90 Dam Sverige mmer till användning för farkoster silhuetten. Det är en enkel men färgstark handtag syret Max 1, vilket kan betraktas som en stor möjlighet för våren. Till synes den bästa nyansen för din varmare månaderna, ärver silhuetten en nylon / syntet övre fuktad med Vapor Grön som garanterar en låsning stöd och utmärkt ventilation. Kontrasterande accenter levereras med hjälp av en Grå / Silver färgad stänkskärm och Swoosh, medan du sitter på toppen av en vit mellansula medan du använder den synliga Air-Sole enhet i hälen för optimal dämpning och stötskydd. I huvudsak en hybrid utgåva från den klassiska Tinker Hatfield-designade Air Max 90 siluett, detta sneaker boot förbättrats för att stå emot väder.

Består av en textil och läder, som har en upphöjd krage och robust yttersula, är var skuggad i komplement palett av oliv och lätt Brown. Förvärrar detta kungliga blått och vitt par är vanligtvis en röd / grå / svart återgivning som är motpart för tidigare nämnts paret. Denna JD Sports exklusiva kommer att inspireras genom rivaliteten mellan europeiska fotbollsklubbar Liverpool FC (röd) och Everton FC (blå). Det är uppenbart att dessa två make-up en förpackning på grund av deras liknande färg blockering och strategiskt placerade striping inofficiellt paneler. JD Sports nyaste Nike Air Max Thea Sverige exklusivt är planerad att vara en Air Max 95 som kommer i en övervägande Royal Blue and White färgsättning. Mid-air Max 95 kan också välkomnas i en obsidian blå i den nedre huvudbasen och accenter med hjälp av en mintgrön från spetsar och tunga branding. Den Purplish blått paneler får också en strukturerad utskrift som innehåller en stor touch mot sko estetik. Baksidan av skon bär en randig klack remsa som råkar vara reflekterande och ge skon som spelar solskenet. Stor touch.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes