Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Nike Air Max 1 kan nog steeds opvallen - Country M...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Nike Air Max 1 kan nog steeds opvallen

Started by hualeste, 2015/03/09 01:39AM
Latest post: 2015/03/09 01:39AM, Views: 238, Posts: 1
Nike Air Max 1 kan nog steeds opvallen
#1   2015/03/09 01:39AM
hualeste
De NSW styling van de goedkoop nike air max 1 is geweest die heeft zich aan haar WMNS oorsprong in het afgelopen jaar. De sneaker dat de meeste van zijn inspiratie ontleent aan de klassieke jaren '90 Air Max lopers blijft tot een schare van releases te krijgen voor deze aankomende zomer als vandaag krijgen we twee nieuwe uitvoeringen. Men beschikt over een zwarte bovenste hele accenten van geel en levendig roze opvallen. Ondertussen, het andere paar krijgt meer van een zomer-ready look met een schone witte en pure platinum uitvalsbasis tijdens aqua raakt de hiel. De slanker zolen Thea is dit keer komen opdagen met een multicolor motief dat erin slaagt om uit te gluren van onder de niet helemaal-opaque Fuse panelen. We kregen een kijkje in zijn potentieel bevoegdheden in het weekend, en komt nu nog een paar Nike WMNS Air Max Thea Woven kleurstellingen voor de ronde van de eerste levering. Twee nieuwe onthult volgens het stramien dat de Electric Purple gemaakt en Volt editie opvallen, als Atomic Rode en zwarte make-ups gaan met tonale bovendeel, gradiënt zolen en neon door het midden.

De kopen nike air max 1 is momenteel in het vierde kwartaal van het eerste jaar. Dit paar op basis van Max Air vlaggenschepen uit vervlogen dagen is een van de weinige dames-only Max lopers op record, en gezien hoe goed het past in die vroege jaren '90 stijl, het zal waarschijnlijk niet de laatste zijn. En hopelijk dit tonale grijze editie met de Legend Rode hits en gepolariseerde blauwe top oogjes zal de laatste colorway niet ook niet, want deze bijzondere layout heeft een ton van de potentiaal over verdere kleuren. Dit paar, de Nike Air Max Thea voor de vrouwen, heeft zeker een zichtbaar venster op de bodem, maar het moet een van de kleinste belletjes die we ooit hebben gezien op een Air Max design. Nike Sportswear Air Max loopt klassiekers met geweven bouwt zijn weinigen en ver tussen. Laat de Jacquard regime hoogtij vieren. De ademende gebreide heeft bovenste zijn weg gevonden naar een aantal van de Air Max silhouetten - met name in de Nike Air Max 95, en het is gemakkelijk te zien waarom het aanbod is een aantrekkelijk.

De onlangs geïntroduceerde nike air max 1 dames is geïnspireerd op de vroege Max lopers, dus is het logisch dat wanneer de eerste van hen allen trekt een volstrekt unieke stijl, de Thea zou langs komen als een packmate. Deze vrouwen Air Max Theas gebruiken een soortgelijke maar iets grijzer kleurstelling als de meest recente WMNS Air Max 1 PRM druppel, waaronder Gletsjerijs gaas met een ripstop overlay, oranje accenten, en dat alle belangrijke hologram Swoosh. Meestal als je denkt Air Max sneakers, denk je waarschijnlijk gigantische bubbels aan de onderkant en zichtbare vensters. De meest recente poging is deze Nike WMNS Air Max Thea. Terwijl de JCRD stijl smeekt meestal voor een meer levendige aanbod, hier zien we dat een kleurencombinatie zo subtiel als dit Donkergrijs / Zwart-Metallic Silver kan nog steeds opvallen.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes