Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

De onbetwiste koningen van de New Balance 574 - Co...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

De onbetwiste koningen van de New Balance 574

Started by umpzohre, 2015/03/06 03:05AM
Latest post: 2015/03/06 03:05AM, Views: 201, Posts: 1
De onbetwiste koningen van de New Balance 574
#1   2015/03/06 03:05AM
umpzohre
De new balance 574 dames project, dat volgend weekend lanceert, richt zich op de fluorescerende kleuren van de lopers van weleer. In plaats van verstrikt raken in de huidige trends als tonale uiterlijk of de aard van de kleurloze, zwart en wit creaties die populair zijn geweest in de afgelopen maanden, het paar omarmt haar erfgoed met een vurige mix van warme rood en diepe blues. De volgende up samenwerking tussen West New York en New Balance zullen vrijgeven op 18 oktober. Ze zijn niet afdwalen te ver numeriek van hun vorige pair - dit keer rond de New Balance 530 is de geselecteerde silhouet. Introductie van de schoen is deze videoclip, waarin de aankomende project sluit aan bij een bende van klassieke filmclips met protagonisten en filmsterren hardlopen. Er is geen echte achtergrond verhaal hier, wat voor soort is verfrissend overweegt dat de trend van de boetieks komen met allerlei mythologie rondom elke collab.

Er is een speciale versie van de aankomende Limited new balance 574 heren creatie te jagen. Die versie heeft individueel doorschijnende vitrines, een herdenkingsmunt tee, en een kopie van de laatste Sneaker Freaker met de schoen in kwestie op de cover genummerd. Zoals te verwachten, zal deze box set alleen beschikbaar zijn op de Limited Edt Queensway locatie in Singapore - en er zullen slechts 240 paren krijgen van deze speciale behandeling. De New Balance MRT580 "The Battle Surfaces" is een tennis eerbetoon dat een fuzzy gele bovenste die het brengt tot daar met eerdere Gore-tex iteraties in termen van helderste paren krijgt. Zoom in op de details voor deze speciale New Balance kit na de klik en veel succes bij het verkrijgen van een paar voor jezelf.

New Balance investeert meer en meer in deze denim stijlen voor hun retro silhouetten. Een paar maanden terug gekoppeld ze met Cone Mills Denim voor een new balance 574 sale, en ze hebben de komst van een aantal denim opties op hun Be A Maker aangepaste platform beloofd. De New Balance 1300 zal terug naar beneden die weg met deze aankomende paar te gaan, hoewel Cone Mills is niet rond voor zover wij kunnen vertellen die betrokken zijn dit keer. De onbetwiste koningen van de New Balance MT580, mita sneakers, zijn terug te gaan om te werken aan het silhouet. Alleen deze keer zijn ze de aanval op de New Balance MRT580 - de iets retooled versie van de schoen die een tooling die niet zal tip de schalen helemaal zo veel dankzij enkele Revlite demping beschikt.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes