Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Nike Sportswear viert een mondiaal festival genaam...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Nike Sportswear viert een mondiaal festival genaamd Air Max Day

Started by kportven, 2015/01/15 08:57PM
Latest post: 2015/01/15 08:57PM, Views: 244, Posts: 1
Nike Sportswear viert een mondiaal festival genaamd Air Max Day
#1   2015/01/15 08:57PM
kportven
De Nike Air Max 90 kan misschien wel de meest populaire van alle retro lopers Nike Air Max 90 en niet te moeilijk om te zien waarom, omdat één van de meest unieke zolen kousen elk geproduceerd door de Swoosh, samen met een oneindig aantal color blocking opties om de top te vereren. En terwijl Nike richt zich op de realisatie van het oorspronkelijke project in een modern-update met blikken als Jaccquard terug te keren voor de zomer, zijn ze niet vergeten kinderen als deze blauwe foto van het draaien van het hoofd en de diepe koninklijke blauwe combinatie is zeker te maken volwassenen jaloers.

De stijlen van de Nike Air Max Lunar overtuigingskracht hebben redelijk immuun voor collaborative stijl los geweest. Bovendien traden ze op de leeftijd van Nike Air Max 90 Dames dat het veel minder geïnteresseerd in het bedienen van dergelijke apparatuur ups wat betreft Air Maxes . Plakken op die route stevige lijn van de Nike Air Max Lunar1 hier, een sneaker dat er meer smaak aan Lunar demping met een gevlekte vacht. Tot slot wordt LeBron 11e verdieping geïnspireerd door de traditie van het gebruik van hun zondagse, als een schone witte bovenste werken van groene accenten, die zijn bedoeld om de palm van Miami vertegenwoordigen.

Zien we niet en een Nike Air Max 90 ademhaling in wit / zwart / V? In feite hebben we gedaan, maar dit paar weet te scheiden van dat het gebruik van een klein wit en een beetje minder volt. In feite, als ik moest een job swap snap doen, dan is de enige linkse volt zou worden gevonden in een maximale airbag op de bodem. De Nike Basketball "Pasen" Collection 2015 is uitgebracht en bevat onze eerste officiële blik op de speciale Nike LeBron 11 combinaties van basiskleuren met Nike en Nike Kobe VI KD 9 MS. De Kobe 9 EM beschikt over een print geïnspireerd op de traditie van het sterven Pasen gekleurde eieren, terwijl de Nike Air Max Thea is geïnspireerd door de tradities jaarlijkse Easter Egg Hunt Pasen en iconografie.

Herinnert u zich de ongrijpbare Nike Air Max Thea Dames "Purple Suede" van vorig jaar? Zo niet, dan kan dit nieuw paar 87s alleen geeft je flashbacks. De nieuwe sneakers suède gaan met alles, maar dit is slechts een beetje minder kleurrijk als marine arsenaal is de kleur naar keuze deze keer. We hopen dat je uiteindelijk een beetje meer voor in de VS. de in het paars suède genoemde Air Max 1s - maar geen beloften.

Eind april, Nike Sportswear viert een mondiaal festival genaamd Air Max Day - een evenement gemaakt voor de liefde van schoenen nike air max thea sale. Wereldberoemde kunstenaar en customizer SBTG kreeg de taak van de presentatie van een aantal gewijzigde Air Max 1s te helpen ondersteunen van de oorzaak, en hoewel de partij Air Max dag is bijna twee maanden oud, we krijgen een eerste gedetailleerde weergave van persoonlijke flair SBTG in de gang van de klassieke Tinker. Samen met de Rode OG sport Air Max 1, SBTG kleur tot drie andere Air Max 1 releases met elk paar holding zijn eigen patroon van verschillende camouflage, het verlaten van de ongerepte Air Max 1 relatief intact superieur (buiten logos Swoosh camo spel en branding SBTG).


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes