Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Producten van Adidas zullen er meer en meer Duurza...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Producten van Adidas zullen er meer en meer Duurzaam

Started by mentolt, 2014/12/03 12:36AM
Latest post: 2014/12/03 12:36AM, Views: 177, Posts: 1
Producten van Adidas zullen er meer en meer Duurzaam
#1   2014/12/03 12:36AM
mentolt
Eerste Kerstdag is een belangrijke datum voor adidas zx flux basketbal atleten, omdat hun talenten zal zijn op showcase tijdens de dag select schema van NBA actie. Vorig jaar, de drie strepen merk bracht de "Nightmare" -concept, verankerd door een rijke metallic paars en glow-in-the-dark accenten overal. Dit jaar, als Derrick Rose, John Wall, Damian Lillard, en andere adidas sterren lace up voor de 25e, adidas verwelkomt een voortzetting van hun ondeugende concept op-vakantie-geïnspireerde schoenen, en in plaats van een enkelvoudige thema, de vier Hoops silhouetten zal dragen elk hun eigen huiveringwekkende design.

Met de felbegeerde adidas zx flux Originals Tubular Runner eindelijk de landing in de winkels afgelopen week zijn er nieuwe varianten van de populaire stijl al begonnen aan de oppervlakte. Met iteraties aanstaande onder de Consortium imprint, vandaag brengt de luxe "Gold Trim" Pack. Uitvoering aanrakingen van goud op de veterstrook en hiel kooi, de twee-delige collectie duidt weelde en verfijning en tegelijkertijd in haar oprichting gevestigd in comfort en functie. Geven zowel de zwarte en grijze kleur iteraties een volledige kijkje hieronder en laat ons weten wat je ervan vindt. Ze zijn nu verkrijgbaar bij retailers, zoals Eenheid.

Adidas is het terugbrengen van de klassieke basketbal modellen voor een minuut nu, kijk maar naar wat ze eerder dit jaar deed met de heropleving van de adidas zx flux
Top Tien. Natuurlijk is de schoen contextualized met een lifestyle benadering en soms zelfs gezien een aantal moderne updates, maar geen enkele heeft een sterkere vertrek dan deze adidas Originals Veritas Mid gehad. De gloednieuwe schoen is geïnspireerd op de klassieke adidas Forum, maar het silhouet is gestroomlijnd, terwijl een verborgen veter systeem draagt bij aan de update. Hier zien we twee kleurstellingen als een onderdeel van hun debuut Verklaring Pack - een met een nylon foto afgedrukt bovenste van stadslichten die voorbij razendsnel boven op een zwarte basis en de andere met een dubbele witte geweven ballistische mesh. Merk op dat elk van deze esthetiek al eerder is gevonden op ieders favoriete adidas ZX Flux. Stick rond voor meer beelden van de nieuwste Adidas Originals creatie na de klik en weet dat de Veritas Mid beschikbaar zullen zijn bij geselecteerde winkels op 11/15.

Vorige week hebben we de adidas zx flux
Originals Tubular toonde u in twee nieuwe uitvoeringen, als onderdeel van de "New Year's" Pack en een zwarte Consortium versie die hints van croc huid gekenmerkt op de hiel en de oogjes. Vandaag laten wij u zien de andere helft van het Consortium editie, maar nu in een "witte Croc" colorway.This keer rond in plaats van met een geheel zwarte bovenkant zien we de nieuwe adidas Originals levensstijl silhouet gekleed in een all-witte bovenkant met uitzondering van een zwarte streep op de tussenzool. De bovenste ziet een witte neopreen op de meerderheid van de schoen samen met croc getextureerde leer en nubuck om het te geven dat de high-end look. Pak je pair nu uit geselecteerde adidas Originals retailers.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes