Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Denne nye design har flere spor som er - Country M...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Denne nye design har flere spor som er

Started by Steven223, 2014/11/24 05:37AM
Latest post: 2014/11/24 05:37AM, Views: 218, Posts: 1
Denne nye design har flere spor som er
#1   2014/11/24 05:37AM
Steven223
nike air max thea black dame norge innført x3x høyfrekvente grooves, noe som resulterer i en renere streik, en konsekvent ballbane og mer spinn. Fremdeles i samsvar med de nye reglene, har Nike gitt clubface mer grooves som er tettere sammen og dypere enn deres forrige VR Irons.

n... air max thea norge billig VR Pro Combo er smidd fra 1025 rustfritt stål ved hjelp av en ny høy presisjon smiing prosessen. Klubben ansiktet er så maskinert for å gi en helt flat overflate, etter at sporene er presisjon die-stemplet på til ansiktet for å eliminere avvik mellom klubber.

Med Tour-klar kontroll i en flatback design som er etterspurt av verdens beste spillere, Nike Victory Red Pro Blades har alt. Den berømte VR Forged TW tallet ble designet med et tyngdepunkt for å tillate maksimal følelse og skutt gjør capabilites, de nye VR Blades også innlemme den samme grind og profil som TW-tallet. Nike VR Pro Irons oppnå en kontrollert ballbane og økt nøyaktighet, nike air max thea white billig på grunn av den stadig populære Sann Temper Dynamic Gold stål skaft.

På grunn av reglene skiftende med hensyn til sporene, har nike air max thea svart norge unvieled sine nye X3X høyfrekvente grooves. Denne nye design har flere spor som er dypere og tettere sammen enn tidligere Nike klubber, noe som gir en mer konsekvent ballbane, et renere hit og selv mer spinn, mens de fortsatt er i samsvar med USGA en R & A regler.

Nike fortsetter å gjøre store fremskritt i technolgy og innovasjon og VR Pro Irons er bevis på det. Hvis de beste spillerne i verden bruker dem, nike air max thea grey billig så hvorfor ikke du? Disse klubbene er virkelig Tour kvalitet og ville nåde noen mid til lav handicapper golf bag.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes