Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

De Nike Roshe Run is een populaire keuze - Country...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

De Nike Roshe Run is een populaire keuze

Started by endrixox, 2014/11/17 02:58AM
Latest post: 2014/11/17 02:58AM, Views: 228, Posts: 1
De Nike Roshe Run is een populaire keuze
#1   2014/11/17 02:58AM
endrixox
De immer populaire nike roshe run sale heeft een sneaker nietje in de afgelopen paar jaar. Sinds zijn debuut, heeft de dynamiek van de Nike Sportswear favoriete alleen maar groter geworden. Hetzelfde kan gezegd worden voor sneaker customization, die tractie en heeft aan populariteit gewonnen in de afgelopen jaren. Wat gebeurt er als je deze twee entiteiten te steken? Nou, krijg je een aantal hoofd-draaiende maat Roshe Runs, natuurlijk. Blijven volgas gaan is de Nike Roshe Run. Met een litanie van supercharged, hoge energie kleurstellingen al op zijn naam, dit "Charm Yellow" kleurcode voegt nog een andere dynamiek. Uitgerust met een levendige gele gedrukte mesh, raakt groen is te vinden in de gehele bouw. Bekroond met een tweekleurige tussenzool en witte zool.

Winter is primetime voor de nike roshe run dames, en de kleurstellingen blijven vangen voor de start van juni. De laatste blijft in oorspronkelijke vorm en plaatst het minimalistische ontwerp in een Sail / Ash combinatie die klaar is voor outdoor-activiteiten. Samengesteld uit een volledige mesh bovenste en een Phylon tussenzool, is de lichtgewicht silhouet hier te zien met een zeil basis om mee te gaan met twee verschillende tonen van as. Zowel lichte als donkere asgrijs combineren om het contrast op het midden paneel en zool, subtiel gedetailleerd met een fuchsia Swoosh op het tabblad tong te creƫren.

De nike roshe run nederland is het levende bewijs dat eenvoud is de sleutel. Het is al bijna twee jaar geleden dat de eerste run van kleurstellingen gedaald, en de aanval van Roshe variaties heeft nog ophouden. Gebouwd voor casual wear en goedkope prijs, de Nike Roshe Run is een populaire keuze, en het is veelzijdig genoeg om gezien te worden op een verscheidenheid van dragers. Met al het gepraat van de recente Roshe Run Slip On evolutie, hebben we besloten om een lijst van onze favoriete Roshes-to-date. Na een verhit in-office debat, hier zijn onze 15 favoriete Nike Roshe Runs dusver.

Terug in 2014, Nike Sportswear de wereld kennismaken met de Nike Roshe Run. Eenvoud was de sleutel in de oprichting van de Roshe silhouet, en het concept van Zen was de bron van inspiratie. De naam komt van het woord "Roshi," dat is een titel die aan een zenmeester. Van het Natural Motion om de Slip On variatie, hebben we gezien een aantal nieuwe versies van de Roshe Run komen en snel uitverkocht hier in Nice Kicks. Met een overvloed aan Roshe vertolkingen in het achterhoofd, mede dankzij de uitgebreide database Team Roshe's, hebben we besloten om de evolutie van de Nike Roshe Run volgen tegenover haar korte, maar uitgebreide, geschiedenis. Neem een kijkje op hoe de Roshe Run loop der jaren geƫvolueerd.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes