Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

De Nike Air Max 1 is de meest erkende sneakers - C...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

De Nike Air Max 1 is de meest erkende sneakers

Started by endrixox, 2014/11/17 02:58AM
Latest post: 2014/11/17 02:58AM, Views: 216, Posts: 1
De Nike Air Max 1 is de meest erkende sneakers
#1   2014/11/17 02:58AM
endrixox
De Nike Air Max Lunar90 Glacier Bright Grape / Venom Green ademt frisse lucht in de tijdloze trainer met een fris-update. Lunarlon demping neemt de plaats in van de vroegere Phylon tussenzool, het uitstippelen van de iconische nike belgium online store Air Max-eenheid. Nemen onderaan de bovenste, de standaard leer en mesh worden vernieuwd dankzij de no-naaien Hyperfuse technologie, met het ontwerp lijnen bevestigd door het gebruik van meerdere levendige kleuren boven. Nike's high performance runner, de Gratis Hyperfeel, is terug voor een ereronde in een drietal kleuren verpakt voor de zomer 2014 collectie. De Flyknit kick rendementen sportief een mash-up van de analoge kleuren, in aanvulling op de gelakte zijde Swooshes.

School geest ontmoet iconische styling op de nike air max 1 kopen "Ekiden" Pack. Geïnspireerd door de weg estafette dat talrijke Japanse universiteiten ziet concurreren, de tijdloze runner nodig is om een groot aantal collegiale kleurstellingen. Grey gradiënt en grote demping zijn duidelijk zichtbaar op alle paren, met teamkleuren nemen aan de tong trim, branding en demping. Rubber zolen voltooien de drievoudige bedreiging, als een Lunarlon tussenzool is opgenomen voor ultiem comfort en ondersteuning.

Heeft de nike air max 1 goedkoop andere exclusieve colorway aan zijn legendarische status stollen nodig? Waarschijnlijk niet. Zullen we klagen als Nike handen naar beneden een juweel van een '95? Zeer zeker niet. Daarom heeft de komst van de nieuwe donkergrijze model sportieve flash kalkaccenten ontvangen met nul klachten. Vanuit het golvende zijpanelen die tot aan de tong, vinden we een aantal grijstinten met flitsen van kalk op de oogjes, max air units en Nike branding. Een bevestigde colorway van de Nike Air Tech Challenge II, de "Turbo Green" editie van de Agassi klassieker wordt weer gezien in stellaire vorm.

De Nike Air Max 95 is een van de meest erkende sneakers aller tijden. Veelzijdigheid van de schoen om de overgang van het spoor, aan de natuur, de hele weg naar de club, heeft het verdiend de erkenning die het ontvangt. Met deze iconische erkenning komt een keur aan kleurstellingen. De AM 95 is gekleed in alles, van animal print aan lakleer, maar deze nieuwe stijl code houdt het simpel. Een leer en mesh zwarte bovenste worden slechts onderbroken door team rood op zijn handelsmerk swoosh en tong stempel. Playing up vintage vooruitzichten van de sneaker's, een aantal neutrale tinten nemen om de bovenste, tong en veters, zoals turbo groen en volt man hun stations op de branding en tussenzool.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes