Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Dankzij de Air Max en Roshe's eenvoudig ontwerp - ...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Dankzij de Air Max en Roshe's eenvoudig ontwerp

Started by tadiumfr, 2014/11/14 03:47AM
Latest post: 2014/11/14 03:47AM, Views: 314, Posts: 1
Dankzij de Air Max en Roshe's eenvoudig ontwerp
#1   2014/11/14 03:47AM
tadiumfr
Het houden in lijn met de Hyper Cobalt esthetische, Nike onthulde onlangs de nike air max 90 hyperfuse independence day "Pure Platinum / Hyper Cobalt". Deze tijdloze Nike silhouet remt een tie-dye engineered-mesh samen met mint groene accenten langs de binnenvoering en blauwe veter oogjes. Daarnaast wordt de traditionele Air Max 95 spatbord gezien in een grijze colorway, terwijl de zool blijft zwart met Hyper Cobalt Nike Air Max bubbels.

De iconische nike voetbalschoenen silhouet krijgt een van haar wildste makeovers ooit met deze Air Max 95 EM PRM in Pure Platinum / Hyper Cobalt / Black / Dark Grey. Zoals u kunt zien, de schoen is voorzien van meer dan de kleurcode alleen al doet vermoeden, als het sporten een gebatikte all-mesh met mintgroene en blauwe accenten op de grijze spatbord en zwarte tussenzool begeleiden. Still going strong na bijna twee decennia, de Nike Air Max 95 blijft pompen verfrissende nieuwe kleurenschema's. Gezien hier in de "Dark Dune" make-up, die gebruik maakt van aardetinten dekken de iconische runner's handtekening golvend bouwen met een schar van blauwe verlichting van de tong, Swooshes, en Air Max bubbels.

Vers uit haar nieuwste JD Sports exclusieve, heeft de nike voetbalschoenen kopen stateside aangekomen in een levendige "Dark Obsidian" kleurcode. Gevestigd in de donkere schaduw van blauw, hyper kobalt maakt aanspraak op binnenbekleding en accenten. Spoelen met een lineaire esthetische bekleding respectievelijk de bovenste helft van de modellen handtekening golvend lambrisering, metallic zilver en wit make modieuze cameo's door middel van de veter oogjes en tussenzool. Herfst avonturen roepen voor de herfst smaak. Deze Nike Air Max 95 vangt de kalender in de pas, die door kortere dagen en kraken op bladeren. Oranje accenten voorzien pompoen pop terwijl een zwart en antraciet basis overeenkomen met uw seizoensgebonden neutralen.

De populaire nike roshe run kopen hoofden naar Sparta met dank aan dit nieuwe aangepaste editie. Dankzij eenvoudige ontwerp van de Roshe's, zijn aangepaste versies zijn debuut bij bosjes, en de nieuwe Nike Roshe Run "300" Custom zet de wave. Geïnspireerd door de 300 film uit 2006, zou deze strijd geteste sneakers Koning Leonidas trots maken. Bij elkaar gebracht door Faldan Customs, dit ontwerp is voorzien van een rode bovenste naar capes de Spartanen 'en een gouden Swoosh en hak die hulde brengen aan hun schilden te vertegenwoordigen.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes