Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

De Nike Roshe Run uitgebracht in kleurcombinaties ...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

De Nike Roshe Run uitgebracht in kleurcombinaties

Started by vembesid, 2014/11/10 01:10AM
Latest post: 2014/11/10 01:10AM, Views: 233, Posts: 1
De Nike Roshe Run uitgebracht in kleurcombinaties
#1   2014/11/10 01:10AM
vembesid
Twee geografische trends botsen met de nike roshe run sale Slip On "City" Rio creëren. Swoosh "City" makeups komen al door de kudde, en met de World Cup op het terrein 2014 in Brazilië, "Rio" vertolkingen zijn ook gangbaar. Beide invloeden zijn te zien op de nieuwste colorway van de Nike Roshe Run Slip On, een vereenvoudigde, kant-loze versie van de reeds minimalistische design. Deze Braziliaanse take beschikt kleuren van het land met een geperforeerde spel koninklijke basis en een vloeibare kalk Swoosh en zool, afgewerkt up top met oranje en zwarte accenten.

Met haar cup overlopen, dankzij de belachelijke hoeveelheid verschillende variaties en kleurstellingen, de nike roshe run dames heeft weer toegeslagen. Kort stapt weg van het dienen van de volwassen-en kleinbedrijf menigte, Nike toont de kinderen wat liefde met deze Cool Grey / Military Blue kleurcode. De toonaangevende kleur neemt het commando van de bovenste terwijl de laatste schaduw verlicht de accenten. Blijven volgas gaan is de Nike Roshe Run. Met een litanie van supercharged, hoge energie kleurstellingen al op zijn naam, dit "Charm Yellow" kleurcode voegt nog een andere dynamiek.

De nike roshe run nederland is al uitgebracht in haar billijk aandeel van de kleurencombinaties en prints. Voor haar nieuwste grafische uitje, wordt het populaire model verpakking van de zakken en op weg naar de West Coast voor sommige California Love. Trekken inspiratie uit de kustplaats Santa Monica, dit "Print" Pack beschikt over zowel een blauwe hemel en zonsondergang optie.

Naar aanleiding van de recente vrijlating van de zwart / wit kleur optie, de Nike Roshe Run Slip On GPX is terug met meer van een zomer-geïnspireerde look. Licht karmozijn en blauwe piste in de gehele opbouw met dezelfde opvallende grafische dekking van de bovenste. Aanrakingen van wit en zwart is ook te vinden over de Swooshes, tong, en respectievelijk vernieuwde tong. U kunt nu gooien de dueces uw veters als de Black / White Nike Roshe Run Slip On GPX beschikbaar is gekomen. Simplistisch in design en kleurkeuze, de nieuwste variant van de Roshe Run's is voorzien van een zebra-achtig patroon over de gehele bovenkant met een beetje blauwe gegooid in de mix ook.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes