Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Nike Air Max Zero Lage Prijs - Off Topic Forum. -...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Nike Air Max Zero Lage Prijs

Started by horcay, 2018/09/16 04:57AM
Latest post: 2018/09/16 04:57AM, Views: 42, Posts: 1
Nike Air Max Zero Lage Prijs
#1   2018/09/16 04:57AM
horcay
Air Max Day is misschien gekomen en gegaan, maar niet voordat we eerst een officiële release van de oudere Nike Air Max Zero Heren Goedkoopste hebben gegeven. Een origineel ontwerp van de grote Tinker Hatfield 29 jaar geleden - voor de Air Max 1 - is nu een nieuwe innovatie vandaag. Debuteren in een White / Navy colorway op 26 maart, wat er nog volgt te zijn, lijkt een schema te zijn zoals genoteerd in de originele schets van Tinker. Met een wit / geel kleurenpalet, werd onlangs Hatfield gezien met de sneaker die direct correleert met de schets van bijna drie decennia geleden. Er is geen officieel woord op gemaakt dat de schoen zal vrijgeven, maar alle tekens wijzen zeker op ja.

Als het niet om die originele schets in 1986 zou gaan, zou de Nike Air Max Zero Dames Winkel niet bestaan. Dat gezegd hebbende, is het logisch dat Nike de nieuwe show in dezelfde geel / zwarte colorway laat vallen als Tinker zijn eerste concept voorstelde. Nou, het lijkt erop dat het gebeurt; gebaseerd op deze foto vrijgegeven door Nike via hun SNKRS App, zou een geel / zwarte colorway van de Nike Air Max Zero in de maak kunnen zijn (hoewel het er wel fotoshopt uitziet). Toch is er hoop op een nieuwe Air Max Zero-release, dus houd deze op de hoogte van Sneaker News voor updates.

Nike Air Max Zero Lage Prijs Hoewel Tinker Hatfield misschien niet langer Jordans ontwerpt en dat segment van transcendent schoeisel vormgeeft, is het zeker niet de bedoeling dat zijn legendarische werk met Nike tot stilstand komt. Net zo invloedrijk in zijn tijdloze inspanningen op de Air Max-serie, blijft Tinker de lucht herdefiniëren naarmate de corresponderende Swoosh-vakantie dichterbij komt. Air Max Day zal niet alleen gastheer zijn voor een hoop hashtags en maximale zichtbaarheid, maar ook voor de geheel nieuwe Nike Air Max Zero.

Een beetje stil in de Air Max-familie sinds de Air Max 97 en Air Max 1 de laatste tijd lijken te zijn overgestapt, maakt de Nike Air Max Zero Verkoop dit comeback-seizoen met een paar nieuwe looks. De iets meer premium 'SE' (Special Edition) -versie van de schoen komt nu in vier nieuwe colorways, elk met een iets gemêleerde gebreide mesh-basis met naadloze synthetische overlays. De kleurencombinaties omvatten een White / Armory Blue-versie die doet denken aan de originele colorway, Dark Grey / Black, Light Bone / Black en een "Bred" -achtige colorway in zwart en Tough Red.

De Nike Air Max Zero Kopen is nu stevig op zijn plaats als een regelmatig geproduceerd model voor Nike Sportswear met een breed scala aan kleurenpaden en heeft zeker een deel van de mystiek verloren die het omsingelde toen het oorspronkelijk in beperkte hoeveelheden werd uitgebracht voor Air Max Day in 2015. Maar dat is OK, want zolang ze schoon blijven lijken, zoals dit het nieuwste in Gym Red, zal niemand enig respect verliezen voor het door Tinker Hatfield ontworpen conceptmodel. Dit nieuwe aanbod heeft een volledig rood bovenwerk dat dankzij de witte zool elke "Red October" -vergelijking vermijdt.

Je kunt het ophalen www.apparentshoe.com

[url=https://www.apparentshoe.com/848624-008-nike-air-ma...


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes