Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Nike schoenen Opruiming - Off Topic Forum. - Coun...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Nike schoenen Opruiming

Started by omit, 2018/06/11 10:25PM
Latest post: 2018/06/11 10:25PM, Views: 57, Posts: 1
Nike schoenen Opruiming
#1   2018/06/11 10:25PM
omit
[img]http://cdnp.jimmyjazz.com/AH6772-200/AH6772-... de gedurfde [url=http://www.footstijl.com/]Nike schoenen Opruiming kleuren van zwart, oranje en grijs spreken ze de ultieme streetstyle. Ze hebben ook een Cheetah-geïnspireerde print aan de zijkanten van de schoen die de safari-invloed vertegenwoordigt. Geïnspireerd door het origineel van 'Sir Charles', heeft deze sneaker ook een gigantische Air Max-eenheid in een opvallende oranje kleur in de hiel. De ontwerpelementen op deze sneaker scheiden het echt apart van de rest.

Niets is Nike schoenen Beste modellen nieuw onder de zon. Jaar na jaar laat Nike consequent retro sneakers vallen die de cultuur gevormd hebben zoals we die nu kennen. Aan de horizon ligt een sneaker die niet alleen naar het verleden zal kijken voor inspiratie, maar ook een veelbelovende toekomst voor 2018 en daarna zal creëren. De Air Force 270 is een toegevoegd hoofdstuk in het Nike geschiedenisboek.

Nike is Nike schoenen voor heren een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoge prestaties en cross-training schoeisel. De Air Force 270 is ontworpen voor lifestyle doeleinden in plaats van uitgebreide oefeningen. Deze beslissing was geniaal om zich aan te passen aan een markt die zich meer bezighoudt met comfort en casual stijl. Levendig kunt u de ontwerpinspiraties zien van (Nike Air Force 80) van de riem en de (Nike Air Force Max) met het enige patroon.

De twee Nike Air Force 270 kenmerken die het meest opvallen, moeten de innovatieve 'Air Unit' en de nieuwe en verbeterde 'Pull Strap' zijn. Nike is er weer in geslaagd om het gebruik van lucht te revolutioneren met de grote 'Air Unit' aan de achterkant van de sneaker. Deze luchttechnologie geeft dat goed benodigde kussen om deze trappen geschikt te maken voor dagelijks gebruik. De 'Pull Strap' heeft duurzame flex-groeven aan de onderkant van de riem om je stevig vast te houden tijdens het aandraaien. Aangesloten is een magnetisch slot om de voet vast te zetten tijdens lopen, joggen, enz.

http://www.footstijl.com/


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes