Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Nike Air Max 90 Premium Sverige - Off Topic Forum....

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Nike Air Max 90 Premium Sverige

Started by wqqBurton, 2018/03/26 02:53AM
Latest post: 2018/03/26 02:53AM, Views: 89, Posts: 1
Nike Air Max 90 Premium Sverige
#1   2018/03/26 02:53AM
wqqBurton
-utgåvan. Liksom OG-versionen utgör ett smidigt ljusbrunt mocka övre och vitt nätunderlägg större delen av det här nya Air Max-alternativet, men tillagda träffar av kungblå och rött foder skiljer det från paret som föll över en deacde sedan. Premium-nivå Air Max 90s har hittills varit en succé, vad med VT-versionerna och det senaste "julparet" som drar lite spänning runt modellen, så hur känner du dig om den senaste iterationen? Ta dina tankar till kommentarfältet nedan.

Under de senaste åren har perforerad mocka blivit en av de favoritalternativen på premium collabs av retro-löpare från ett antal varumärken som Asics, Saucony och New Balance. Ronnie Fieg, Concepts, BAIT ... du heter några av de mest populära samarbetarna och de har alla använt det. Nu verkar Nike försöka komma in på den luftade mocka roligt, men med vanliga släta sneakers som den här nya versionen av [url=http://www.everyshoerun.com/nike-air-max/nike-air-max-90/nike-air-max-90-pr... Air Max 90 Premium Svarta Köpa
. Den är utsmyckad i en full mocka övre med perforerade paneler i tå låda och runt fotleden för en ren och premium look. Färgväggen går till en neutral ljusben, parad med lika chill nyanser av Midnight Fog och Summit White.

Nike Sportswear Polka Dot Pack slår äntligen amerikanska återförsäljare, som innehåller denna prickade version av . I kombination med Internationalist och Air Max 1 i packet har Air max 1 en unik textil övre prydd med prickar genom hela den övre är detaljerad med svart läder, sedan ges en skott av färg med Bright Crimson foder och Air Max enhet.

På knappt en månad kan vi officiellt börja firandet kring 25 år av [url=http://www.everyshoerun.com/nike-air-max/nike-air-max-90/nike-air-max-90-pr... Air Max 90 Premium Wolf Grå Online
. En milstolpe nästan alla sneakers slog, men är inte kroniska eftersom de saknar relevans efter två och en halv årtionden hållbarhet, Air Max 90 har uppenbarligen inte den frågan. En tuff prestation för Nike och en annan i kammaren för Tinker, den senaste PRM-färgvägen för att generera utbredd buzz i "Iridescent" -schemat. Utsmyckad i en skarp svart övre med irriterande genomförande på Swoosh-märkes-, tung- och spetskragen, ger vita offset balans mot denna annars skarpa AM 90.

Sommaren ger oss alltid en uppsjö av nya tar på de klassiska Air Max-modellerna, och denna Nike Air Max 90 Premium Deep Pewter Billigt är inget undantag tack vare ett antal nya funktioner för att ge det en standout men det behövs en avslappnad look i en tid när de flesta skor är utsmyckade med livfulla färger för att hylla de varmare månaderna. Silhuetten använder en duk som bas, bekant för dem som har försökt anpassa paret på NikeID, vilket framträder i en tonalvarg grå medan accenter av obsidian träffar ett läder Swoosh och snören.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes