Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Nike Air Force 1 07 Dame - Off Topic Forum. - Cou...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Nike Air Force 1 07 Dame

Started by iukmhj, 2018/03/11 09:13PM
Latest post: 2018/03/11 09:13PM, Views: 87, Posts: 1
Nike Air Force 1 07 Dame
#1   2018/03/11 09:13PM
iukmhj
[img]https://www.lacesout.net/wp-content/upload... den kalde årstiden utgir [url=http://www.weibeast.com/]nike sko salg en av de mest ikoniske joggeskoene i historien i en populær hvete sminke. Den høyeste versjonen av Air Force 1 er høydepunktet i 2015 Nike Flax Pack. Den leveres med en buttery myk nubuck øvre, perforert tå boks, ankel stropp, tynn tau snørebånd og tyggegummi yttersåle.

nike sko dame hvit har alltid vært kjent som den første Nike-sneakeren som alltid har ""Air"" -teknologi. Siden den 1982 har den vært en ettertraktet modell. Denne luksuriøse klassiske basketball sneakeren har en premium skinn øvre med allover krok-embossing, solid svart fargebånd, mykt tekstilfôr og subtile sømmer i sølv.

Luftvåpen 1 ble oppkalt etter nike sko svart herre-flyet som USAs president flyr inn i. I begynnelsen av 1990-tallet mistet Air Force 1 noen popularitet, men i senere 1990 og 2000 ble AF1 kommet tilbake. Det er den første Nike Basketball sneaker med Air teknologi, og kommer også i en Mid og High-versjon.

I fjor utgav Nike Air Force 1 07 Dame, en ny ta på det klassiske Air Force 1, som mottok et positivt svar og solgte raskt. Nå er de tilbake på den igjen med en militær-inspirert revolusjon i luftvåpen 1. Nike SF Air Force 1 Mid har en premium skinn og slitesterk ballistisk nylon øvre, avtakbar stropp, to glidelåser på hælen, og grafiske spesifikasjoner på sidepanelene. For tiden tilgjengelig i tonal elfenben og tau snørebånd, har denne reinterpratasjonen av en legendarisk domstol sneaker blitt applaudert for å opprettholde sin opprinnelige design - samtidig tilby noe nytt.

http://www.weibeast.com/


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes