Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

adidas cloudfoam - Off Topic Forum. - Country Mus...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

adidas cloudfoam

Started by Shatis23, 2018/01/24 08:33PM
Latest post: 2018/01/24 08:33PM, Views: 116, Posts: 1
adidas cloudfoam
#1   2018/01/24 08:33PM
Shatis23
adidas cloudfoam combineert de vintage look van de Stan Smith en maakt gebruik van hun moderne Primeknit-constructie op de bovenkant om een ​​schoen te creëren die het beste is van beide werelden. Laten we het Adidas Original Stan Smith Primeknit OG-pakket eens van dichterbij bekijken. De bovenkant van de Stan Smith is uitgevoerd in OG-kleuren zoals groen, rood en marine, en is uitgevoerd in een witte Primeknit-constructie. De moderne opbouw van het bovenwerk wordt vervolgens gecombineerd met een vintage uitziende off-white zool-eenheid. De gekleurde slagen zijn te zien op de tong en de hak van de schoen.


Laten we de officiële afbeeldingen van de nike air max 1 eens bekijken. Het op voetbal geïnspireerde model komt in een bovenwerk van Flyknit bedekt met een Midnight Turquoise, geaccentueerd door de Black die helemaal over de bovenkant is geplaatst. Hieronder vindt u een middenzool van White Footscape bedekt met zwarte en zwarte spikkels. Naar verluidt maakte hij deel uit van de line-up 'Football Club' van Nike Sportswear. De schoenen worden ook geleverd met de tekst 'Nike F.C.' op elk hiellipje.


Naast de kleurvlakken van Rio en Olympic, wordt de vernieuwde nike free dit seizoen ook geïntroduceerd in een traditionele colorway. Opgeknapt met een schuimachtige / mesh naadloze constructie om meer ventilatie te bevorderen en een slanker / licht profiel, domineert de sluipende tint de runner's gemoderniseerd bovenwerk, terwijl het mooi wordt gecompenseerd door een schone, witte rubberen zool over de volle lengte.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes