Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

adidas tubular sneakers - Off Topic Forum. - Coun...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

adidas tubular sneakers

Started by Shatis23, 2018/01/24 08:30PM
Latest post: 2018/01/24 08:30PM, Views: 86, Posts: 1
adidas tubular sneakers
#1   2018/01/24 08:30PM
Shatis23
Efter at den all-hvide version af adidas tubular sneakers er ankommet i sidste uge, var det kun et spørgsmål om tid, indtil det tyske sportswear-mærke også ville præsentere en helt sort version af den ikoniske low top sneaker. Det bliver ikke meget renere - en tredobbelt sort læder version af adidas Stan Smith med perforerede Three Stripes vil helt sikkert komplimentere enhver outfit meget godt. Du kan hente alle de sorte Stan Smith nu fra Feature.


Den lave top adidas ultra boost leveres med et Core Black / White leopard all-over mønster, der sidder på toppen af ​​et fuldt pony hår øvre for at give det den rette effekt. Sort læder detaljer og en vintage hvid ydersål rundt om det hele. Du kan hente den nye Stan Smith nu fra Titolo. Vi har set det flere gange allerede på andre sneakersilhouetter og er glade for at se leopardponyhårbehandlingen tilbage til den ikoniske adidas Stan Smith.


nike air force 1 har annonceret planer om at fejre Pride måned med udgivelsen af ​​en regnbue-studded Air Max Zero, en del af virksomhedens "Be True" kollektion. Den all-white sneaker har et regnbue mønster på Air enhed indersål med, hvad HighSnobiety kalder "a blink-og-du-savner-det rører på ydersålens hæl "og" et strejf af gnistre med mindre reflekterende detaljer ladet hele vejen igennem. "Nike har også spillet med Mercurial i denne nye Zoom Spiridon mashup sko. indstillet til Nike at annoncere udgivelsesdatoen for Ronaldo-inspirerede Air Max Mercurial R9.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes