Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Nike air force 1 ultraforce leather sort - Off Top...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Nike air force 1 ultraforce leather sort

Started by vdsvd, 2017/11/16 09:21PM
Latest post: 2017/11/16 09:21PM, Views: 134, Posts: 1
Nike air force 1 ultraforce leather sort
#1   2017/11/16 09:21PM
vdsvd
[img]https://newsneakernews-wpengine.netdna-s... starten af ​​denne sæson vil Air blive solgt af kassen. - Nike reklame for [url=http://www.nyekollektion.com/air-force-1]nike air force 1 flyknit multicolor low i 1982. Med en annonce, der ikke engang viste selve skoen, begyndte Nike kampagnen til at skubbe Nike Air Force 1 som den første basketsko med en luftenhed i hælen. Navngivet efter præsidentens fly har denne relativt enkle sneaker været Nike's mest solgte sko siden starten.

Nike air force 1 ultraforce leather sort gik oprindeligt igennem samme livscyklus som enhver anden sneaker gjorde på det tidspunkt. Det blev udgivet i 1982 og blev afbrudt i 1984. Distributørerne fortsatte imidlertid med at bede Nike om at genoptage produktionen, da efterspørgslen efter silhuetten var så høj. Tanken om at omdirigere en sko var uhørt på det tidspunkt. Nike var i praksis med at udvikle sko og derefter afbrudt dem, da de skabte noget bedre. Men på grund af efterspørgslen efter luftvåben 1 genoptog Nike produktionen af ​​luftvåbenet i 1986.

når du overvejer at dette er det letteste nike air force 1 mænd low jewel, der nogensinde er blevet lavet (afgivelse af halvdelen af ​​OG-høfligheden af ​​Flyknit-behandlingen), så indser du, at denne klassiker virkelig er bedre end den nogensinde har været. Her er et interview med Jonathan Johnson Griffin, Senior Fodtøjsdesigner hos Nike, der talte til os om at flytte ting fremad og hvordan Air Force 1 Ultra Flyknit-projektet fortæller mængder af, hvordan de klassiske Nike-fodtøjsikonerne vil fortsætte med at skubbe innovation for fremtiden.

De er nemme at rengøre og vedligeholde. nike air force 1 high lv8 wheat sneaker De kommer i mange farver og afhængigt af dit farvevalg kan de bæres med ethvert outfit til enhver lejlighed. De vil tilbyde dig komfort i lang tid og sikre, at du nyder at gå mens du har dem. Det er praktisk, uanset om du er på eller uden for retten, vil du stadig føle dig komfortabel og være hurtig i dine bevægelser.

[url=http://www.nyekollektion.com/]http://www.nyekollektion.com/...


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes