Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

nike roshe two dam grå. - Off Topic Forum. - Cou...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

nike roshe two dam grå.

Started by javierdarla, 2017/10/19 03:31AM
Latest post: 2017/10/19 03:31AM, Views: 127, Posts: 1
nike roshe two dam grå.
#1   2017/10/19 03:31AM
javierdarla
Nike har nyligen bytt namn på sin fenomenalt framgångsrika Roshe Run the Roshe One och de första versionerna av skon i sin nya skjorta är tillgängliga just nu hos Mainline Menswear. Har du någonsin undrat varför Nike bytte namn på Roshe Run till Roshe One? Förmodligen var det för att klargöra Roshe-linjen. Det finns Roshe familjemedlemmar - Roshe LD-1000, Roshe Cortez och liknande - men då finns nike roshe two dam grå. Namnet klargjorde det som flaggskeppsmodellen i familjen Roshe. Som ett resultat gör det detta tillkännagivande ännu större. Introduktion till den andra modellen i flaggskeppet Roshe-serien: Nike Roshe Two.

Ingen vet exakt varför skon har omnämnts, vissa säger att det är att avståndet från seriösa löparskor, andra föreslår att det leder vägen för att Nike släpper ytterligare nike roshe blå/hvid-baserade modeller, liknande hur de gjorde med Air Max-serien i år gått. Nike Air Max var en banbrytande skos på ett skede, men när den pensionerade sig från den marknaden gjorde den sömlöst övergången till mode och är fortsatt populär år efteråt.

I början var svaret nästan enhälligt positivt: nike roshe herr vit välkomnade varmt var sneakerbloggar och allmänheten i stort. Skorna skapade en kultliknande följd: TeamRoshe-communityen på Instagram har till exempel samlat en följd av nästan 300K följare. Nike började rulla ut sneakerboot silhuetter som införlivade några av Roshe's element, liksom mer luxuösa, exklusiva och exklusiva färgvägar och samarbeten. Den prisvärda löpare hade ett påtagligt inflytande på silhuetten och stilen hos den eftertraktade adidas Yeezy Boost 350, så mycket att anpassarna tog med sig för att måla sina Roshes med turtledove mönster. Nike VD Mark Parker hade även en sällsynt, då-outläst par fragmentdesign Roshes när han träffade USAs president Barack Obama

Det nya sortimentet har tre nya färger, alla vita, svarta och gråa, men det finns också en mängd aktuella Roshe Run-modeller i andra färger, liksom "Sneakerboot" -versionerna. De nya stilar som heter nike roshe guld dam BR- har en märkbar omdesignad mesh övre utformad för att göra dem ännu ljusare och mer andningsbara. Skorna är gjorda med en phylon mellansåle och är mångsidig och kan bäras med eller utan strumpor för träning eller fritid. Inspirerad av yoga och Zen-begreppet är Nike Roshe One en symbol för enkelhet.

http://www.maxultrase.com/


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes