Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

adidas ZX Flux Goedkoopste - Off Topic Forum. - C...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

adidas ZX Flux Goedkoopste

Started by dssWilliam7, 2017/09/22 04:56AM
Latest post: 2017/09/22 04:56AM, Views: 80, Posts: 1
adidas ZX Flux Goedkoopste
#1   2017/09/22 04:56AM
dssWilliam7
adidas ZX Flux Goedkope echte blijft door het hele seizoen updates ontvangen, aangezien het de nieuwe stijl is, ADV Virtue. Het oorspronkelijke paarsprofiel zorgt voor meer levensstijlaanvaarding met zijn primeknit geconstrueerde bovenkant, die een ingewikkeld patroon bevat in klassieke tinten van zwart en wit. Verder gedetailleerd met een geribbelde sokachtige kraag voor meer comfort en een vernieuwde TPU hiel overlay, wordt de sneaker afgezet met een zwarte volle lengte zool.

Vandaag kunnen we een derde toevoegen met deze all-black optie. Deze gewijzigde versie van de adidas ZX Flux Goedkoopste beschikt over een mazenbovenkant met een lacing systeem dat sommige mensen van de Yeezy Boost 350 herinnert. Neopreen en leren met zwarte en witte veters completeren de look op deze ZX Flux.Na de introductie van een all-white pair, wordt de adidas ZX Flux ADV X, die zijn esthetische inspiratie uit de populaire Yeezy Boost 350, geïntroduceerd, nu geïntroduceerd in een premium suède-aanbieding. Eigenlijk een verfijnder en futuristisch ontwerp, de laagste model beschikt over een grijskleurige suede bovenkant naast de toepassing van een verbeterde gegoten neopreen hiel eenheid in contrasterend zwart, extra accenten worden aangetoond met een bruine pull tabs.

Adidas is een van die merken, omdat zij van plan zijn deze rode adidas ZX Flux Effen Grijs Nieuwe in de nabije toekomst uit te geven. Er zijn enkele verschillen met deze Flux in vergelijking met overige iteraties, zoals een Primeknit bovenkant, een suède hielteller en een elastische kraag. Een doorschijnende rode buitenzool voltooit de hele rode look voor deze ZX Flux die nog op een releasedatum wacht.

Het ademen van een nieuw leven in de adidas ZX Flux Kern Zwart Kopen goedkoop-lijn is dit nieuwe silhouet, bekend als de adidas ZX Flux Virtue Sock. Het low-top silhouet heeft een ademend en lichtgewicht Primeknit of mesh bovenkant met een kraag die lijkt op de NMD, evenals een beetje versterking op de teen en de hak. Adidas branding is alleen aanwezig op de tong en hiel tabblad, aangezien er geen drie strips branding overal op de schoen te zien is.

De adidas ZX Flux Schoenen Rood Bestellen nederland goedkoop Asym is een van de nieuwste remixed versies van de ZX Flux. Als het nog een stapje is, heeft Adidas besloten Primeknit op het model te gebruiken, waardoor een nieuwe schoen genaamd adidas ZX Flux ADV Asym Primeknit wordt gemaakt. Een van de eerste kleurwegen die onthuld worden, is deze Teal and White iteratie.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes