Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Nike Air Huarache Ultra - Off Topic Forum. - Coun...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Nike Air Huarache Ultra

Started by fdgdfhdfhd2018, 2017/09/12 05:56AM
Latest post: 2017/09/12 05:56AM, Views: 136, Posts: 1
Nike Air Huarache Ultra
#1   2017/09/12 05:56AM
fdgdfhdfhd2018
[img]http://www.nicekicks.com/files/2016/04/Nike-A... door Tinker Hatfield, is de [url=http://www.airwitnl.com/]Nike Air Huarache Ultra een beginmodel uit de vroege jaren 90. Volgens de printadvertentie die samenkwam met de release ervan, was het ontwerpidee achter de Air Huarache om een sneaker te maken die onbeschadigd was"", en het werd bereikt. De laatste versie van deze iconische sneaker, de Nike Air Huarache Ultra Breathe neemt die filosofie nog verder. Deze gestroomlijnde sneaker heeft een lichtgewicht Nike Tech Ultramesh bovenste, scherpe schuimzool, en een elastiek die de hak wikkel. Bekijk de foto's van het vrouwen 'Total Crimson / Pink Blast' model, nu verkrijgbaar bij Sneakerhead.


Deze verklaring van de Nike Air Huarache Ultra Heren -advertentie van 1992 was zowel een propositie als de articulatie van de studie van Nike designer Tinker Hatfield in minimalistische functionaliteit. De evolutie van de huidige Nike Air Huarache-schoenen, inclusief de nieuwe Nike Air Huarache Ultra, breidt zich voortdurend uit op de beknopte ontwerpfilosofie van het oorspronkelijke silhouet: "minder is meer."

Nike neemt een pauze van het loslaten van schandelijke Huaraches die lusteloos knikken naar de oorsprong van het model, maar geven ons een low-key Ultra-versie. Dit paar heeft een lichtere constructie dan de OG bouw,Nike Air Huarache Ultra Breathe
met een slanker profiel en een geperforeerde neopreen bootie om je voeten stevig en geventileerd te houden.

Nike Huarache retro gekheid terug in 2013 en 2014, maar Nike Sportswear maakt Tinker Hatfield's 1991 classic nog steeds een relevant model door middel van moderne herinterpretaties zoals de lichtgewicht en ademende Nike Air Huarache Ultra. Vandaag keken we de Nike Air Huarache Ultra Breathe Black in een eenvoudige en subtiele Igloo / Pure Platinum combinatie met een ademend wit gaas op de voorvoet en een zwarte hakband die herinneringen van het origineel terugbrengt. Pak je paar vandaag uit geselecteerde plekken zoals Rock City Kicks.
http://www.airwitnl.com/


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes