Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Nike Air Force 1 Online Bestellen - Off Topic Foru...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Nike Air Force 1 Online Bestellen

Started by dssDaniel8, 2017/09/08 03:52AM
Latest post: 2017/09/08 03:52AM, Views: 240, Posts: 1
Nike Air Force 1 Online Bestellen
#1   2017/09/08 03:52AM
dssDaniel8
... de [url=http://www.chapterun.nl/nike/nike-air-force-1]Nike Air Force 1 Heren Wit Opruiming niet goed opgebouwd is voor gebruik op het militaire gebied, is er geen betere sneaker om de hardheid en duurzaamheid van de Gewapende Krachten weer te geven zoals deze '82 classic '. Met ingang van deze donderdag zal Nike een scala aan camouflageafdrukken op de Air Force 1 Low loslaten met reflecterende details, waardoor de schoenen nog een stand-out factor hebben. Als u een fan van camo print bent, komt deze aanstaande set druppels over alle grond die u nodig heeft.

Herfst 2016 is aangekomen, wat betekent dat Nike Sportswear een aantal iconische retros in bootachtige vorm gereed maakt. We hebben de Nike Lunar Force 1 Duckboot retourneren al in de originele constructie gezien, compleet met een comfortabele Lunarlon tooling en boot-geïnspireerde esthetiek, maar wat heeft de Swoosh nog in de winkel voor Bruce Kilgore's klassieke creatie? Vandaag krijg je een kijkje op 2 aankomende Nike Air Force 1 Helder Karmozijnrood Kopen paren die klaar zijn om je voeten warm te houden dankzij een bekleed wol boven- en premium lederen aanraking op de hiel, Swoosh en riem.

'Het seizoen voor het Timberland-geïnspireerde' Vlas'-regime van Nike Sportswear komt uit op retailplanken. Terwijl de afgelopen twee herinneringen we een aantal Nike's beste retros hebben gezien, is de buitenaardse esthetiek, dit jaar is er tot op heden geen aankondiging over een teruggave van het formulier zichtbaar afwezig. Vandaag kijken we naar de Nike Air Force 1 Online Bestellen "Flax", die in november 2015 vrijgezonden werd in een mannenlengte.

Nike Sportswear houdt de Nike Air Force 1 Rechtbank Paars Kopen goedkoop classic met deze nieuwste tweekleurige kleurstof in Star Blue en White. Het beproefde, ware, en nooit uit stijlkleurige blokje trekt de laagste luchtmacht 1 met de helderblauwe schaduw op, zorgt voor de meeste suede- en mazenbovenkant, wit voor de Swooshes en middenzool. Het vintage-oranje Swoosh-tongembleem maakt ze af.

Voorvertoning niet te ver terug, dit paar werd verbonden door een "University Red" Quickstrike look (dat bleek een beetje meer op de infraroodkant van dingen om eerlijk te zijn). Beide maken de iconische creatie van Bruce Kilgore door eenvoudige, levendige accenten terwijl een OG 'Nike Air' branding landt op de leren hak. Terwijl deze witte en groene combinatie onmiddellijk herinneringen aan de handtekening van de adidas Stan Smith kan maken, draagt ​​een gewaagde Swoosh branding in een bijpassende Lucky Green een beetje meer levendheid door Nike Air Force 1 Heren Zwart Groothandel.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes