Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Nike Air Max Thea Zuiver Platina Groothandel - Off...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Nike Air Max Thea Zuiver Platina Groothandel

Started by seeAlexander6, 2017/05/22 11:04PM
Latest post: 2017/05/22 11:04PM, Views: 125, Posts: 1
Nike Air Max Thea Zuiver Platina Groothandel
#1   2017/05/22 11:04PM
seeAlexander6
Nike Air Max Thea Online Bestellen lijkt een van die bubble bottomed NSW remixes te zijn die in de WMNS-categorie overblijft. Maar ondanks het uitsluitend vrouwenmodel, heeft het paar zich niet beperkt tot het meer girly einde van het kleuren spectrum. In feite is dit cherrywood-paar waarschijnlijk de meest vrouwelijke die we nog hebben gezien, en zelfs zijn diepe reds zouden niet te ver van de plaats uitgaan op een release voor het tegenovergestelde geslacht.

De nieuwe Nike Air Max Thea Kopen goedkoop heeft een ding voor Flash Lime. Na het debuteren in een kleurweg gedoopt in de levendige groene schaduw, komt de Air Max Thea terug met een andere tonale bovenkant. Deze keer is het allemaal grijs omhoog, aangezien de Mercury en Mine Green tinten combineren om een ​​stevige verschijning te creëren. De Flash Lime komt binnen op de Air Max 90-leunende zool en een diagonaal gestreepte haklap die we op een paar Nike Sportswear releases laat hebben gezien.

De meeste Nike Sportswear's faux retro runners hebben gecombineerde elementen van stijlen die in het begin van het midden van de jaren negentig zijn uitgegeven. Dit neemt een beetje anders dan we zien lijnen van de Air Max 90, een versterkte zadel zoals de originele Air Maxim 1 en veel van het Hyperfuse lassen dat de afgelopen jaren albei klassiekers heeft bijgewerkt. Deze nieuwe Nike Air Max Thea Zuiver Platina Groothandel komt ook in op het camo thema dat zich verspreidt over de NSW catalogus, zijn kleurweg en patroon lijken op een WMNS Air Max 1 Tape set om volgende maand vrij te geven.

Vergeet niet dat vreemde Nike Air Max 90 remix een paar maanden geleden opgevat werd die de Nike Air Max Kin heeft aangeduid? Zij komen inderdaad naar de detailhandel, het lijkt wel, maar met een naamwijziging. De definitieve versie zal bekend staan ​​als de Nike Air Max Thea Wit 50% Korting, een modelnaam die besluit uit te gaan van het refereren van zijn 90 erfgoed.

Deze komende maandag zal NIKEiD enkele aantrekkelijke nieuwe opties opbrengen naar drie silhouetten die iriserende bovenkanten en duidelijke details bevatten. De ongerepte maar stoute uitstraling zal beschikbaar zijn op de Air Max 90, Air Huarache en Nike Air Max Thea Obsidian Zwart lage prijzen, elk met opties voor glanzende glanzende bovenkantjes en city iD's om uw favoriete metropolitaanse gebied te repeteren (elk voorbeeld getoond met "NYC"). Naast de kleurveranderende bovenkant hebben de Air Huarache en Air Max 90 beide opties voor doorschijnende delen van de schoen, inclusief de hielband van de Huarache en de buitenzool van de Air Max 90.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes