Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Θα υπάρξει ποτέ αρκετό Nike Air...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Θα υπάρξει ποτέ αρκετό Nike Air Max 1 colorways

Started by oreachal, 2014/08/20 02:35AM
Latest post: 2014/08/20 02:35AM, Views: 306, Posts: 1
Θα υπάρξει ποτέ αρκετό Nike Air Max 1 colorways
#1   2014/08/20 02:35AM
oreachal
Με ένα τολμηρό μπλε Hero camo άνω και ταινία κατασκευή, την τελευταία nike air max 2014 για να χτυπήσει το κατάστημα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ιδανικό για το καλοκαίρι. Φως σε βάρος, αλλά βαριά στο κεφάλι στροφή στυλ, αυτά τα AM90s διαθέτουν ένα μαύρο φτερό, εμφάσεις flash ασβέστη και μια μαύρη σόλα.

Θα υπάρξει ποτέ αρκετό nike air max 2014 γυναικεια colorways; Η σωστή απάντηση είναι «ποτέ». Η Nike Air Max 1 Premium Cool Grey / Yellow Sonic είναι ένα από τα τελευταία Air Max 1s να χτυπήσει την αγορά. Cool γκρι συνθετικό υλικό που παρέχει την επικάλυψη σε αυτό το αρκετά μονότονο άνω. Μια πιο προσεκτική εξέταση δείχνει ότι το υπόστρωμα είναι κατασκευασμένο με ένα κομμάτι από ένα τονικό καμουφλάζ εκτύπωσης. Μια γκρίζα γλώσσα των ματιών και κορδόνια μπαστούνια στο κυρίως γκρι θέμα, και ηχητική κίτρινο Swoosh το branding στην καρτέλα γλωττίδας και αναπνέει τη ζωή σε αυτό το μακιγιάζ. Το κλασικό Air Max 1 σόλα είναι χρωματισμένο λευκό πανί, και διαθέτει ένα δροσερό γκρι ορατή μονάδα Max Air.

Η nike air max 90 θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα μοντέλο υποτιμημένη γυναικών που έχει τις λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά για να ανταγωνιστεί οποιοδήποτε ανταγωνιστή. Μια κερασιάς κλωστοϋφαντουργίας άνω με συνθετικά και δερμάτινα πάνελ κρατήσει αυτό το χαμηλό τοπ ελαφρύ και αναπνέει. Μια ενδιάμεση σόλα Phylon και ορατή μονάδα αέρα προσθέσετε υποστήριξη. Ένας αναπτήρας κόκκινο swoosh, υποδείξεις της αρκτικής πράσινο στο toe και φτέρνα και τον αέρα τσέπη, και την ελαφρά καμουφλαρισμένη κουτί toe δώσει σε αυτό το μοντέλο επιθυμητή λεπτομέρεια.

Οι Cool γκρι αποχρώσεις τονίζεται από το πανί και κίτρινες αποχρώσεις σε μία από τις τελευταίες premium nike air max 90 hyperfuse για να απελευθερώσει από τη Nike. Με μια ανάγλυφη εκτύπωση και το καλοκαίρι-έτοιμα υλικά, το Nike Air Max 90 "Cool Grey" είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε περιστροφή ύπουλος.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes