Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

New Balance 574 Goedkoop - Country Music Talk Foru...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

New Balance 574 Goedkoop

Started by Shippy338, 2022/04/29 05:15AM
Latest post: 2022/04/29 05:15AM, Views: 16, Posts: 1
New Balance 574 Goedkoop
#1   2022/04/29 05:15AM
Shippy338
New Balance 574 Goedkoop
[img]https://www.multischoenen.com... ontworpen voor vrouwen, deze [url=https://www.multischoenen.com/]New Balance 574 Dames maakt gebruik van een slank zwart leer door het hele bovenwerk met wit op de tussenzool. Het hoogtepunt van deze schoen zijn de hits van metallic goud die te zien zijn op de glanzende hielkap, het achterste gedeelte van de tussenzool en de New Balance-branding op het hiellipje en de tong.

De New Balance 574 Heren in een Pastel Pack om je vroeg op de lente voor te bereiden. Met vijf verschillende kleurrijke versies, is het silhouet gekleed in paarse, blauwe, roze, witte en groene tinten. Ze zijn allemaal gemaakt van een mix van vintage suède en mesh door het hele bovenwerk, terwijl contrasterende witte 'N'-logo's aan de zijkant te zien zijn, naast het hiellipje en de tussenzool. Grijze accenten langs de hiel en buitenzool maken de ontwerpen helemaal af.

Het New Balance 574 Kopen Peaks To Streets-pakket bevat een opnieuw ontworpen versie van de New Balance 574 en de
gemoderniseerde New Balance 574 Goedkoop. De opnieuw bewerkte 574 is gekleed in een bovenwerk van lichtgrijs harig suède, geaccentueerd door details zoals leren slagen en perforatieslagen. Een leuke touch aan de schoen zijn de niet-passende gekleurde hakken. De New Balance 574 Sport kiest voor een donkerdere grijs/olijfkleurige afwerking, opgebouwd uit harig suède, glad suède, mesh en leer.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes