Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

nike air force 1 high heren wit - Country Music Ta...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

nike air force 1 high heren wit

Started by clarencechrist1, 2021/11/26 10:43PM
Latest post: 2021/11/26 10:43PM, Views: 42, Posts: 1
nike air force 1 high heren wit
#1   2021/11/26 10:43PM
clarencechrist1
[img]https://cdn.thesolewomens.co.uk/202... volledige plannen van de [url=https://www.nieuwelevensstijl.com/air-force-1]nike air force 1 shadow white black voor 2022 zijn niet onthuld door het merk, maar wat zeker is, is dat ze duurzamere ensembles zullen bevatten onder de Next Nature-vlag. Geproduceerd als onderdeel van het "Move to Zero"-initiatief van NIKE, Inc., verwent een nieuw opgedoken paar zich met zowel ten minste 20% gerecyclede materialen als een lentethema. De eerste prestatie wordt aangegeven door het swoosh-wiellogo op de inlegzool, evenals de licht gespikkelde buitenzool, terwijl de laatste wordt bereikt door middel van een pastelkleurenpalet en speelse graphics. Net als een eerder geziene Air Max 90, bevat de nieuwste versie van Bruce Kilgore's Air Force 1 vlinderafbeeldingen op de binnenzool. Patches van het gevleugelde wezen verschijnen ook op de mediale hiel, met bloemen aan de zijkant.
Supreme en Nike hebben de afgelopen jaren een overvloed aan sneakers uitgebracht en een van de meest geliefde samenwerkingen is de nike air force 1 low heren zwart wit. Nog maar een paar jaar geleden kwamen ze door met de driedubbele witte en driedubbele zwarte kleurstellingen met een kenmerkende rode Supreme-branding bij de hiel aan de achterkant. Sinds die tijd hebben Nike en Supreme een herfst-klaar "Flax" -aanbod geplaagd dat de perfecte schoen is voor alle New Yorkers die er zijn.
Bijna vijf jaar verwijderd van zijn debuut 'The Ten'-collectie, blijft Virgil Abloh de krantenkoppen halen door klassieke silhouetten van NIKE, Inc. opnieuw te bedenken met enkele van zijn kenmerkende ontwerpelementen. Volgende?: De nike air force 1 mid dames wit in het wit. Het nieuw opgedoken paar staat gepland om naast een zwarte colorway te lanceren en heeft al kritiek gekregen op sociale media vanwege de schokkende wijzigingen - om nog maar te zwijgen van de algemene afkeuring van de trim. Gebreide details verschijnen overal op het gedeeltelijk transparante, synthetische bovenwerk; lockdown-bandjes rond de enkel verschijnen in grijstinten, net als de extra set veters die loopt van het kwartpaneel tot net bij de bovenste oogsteunen. Nu-signature Off-White Helvetica-tekst landt in de mediale zijde, terwijl niet-overeenkomende tabbladen elke profiel-swoosh vergezellen.
Voorafgaand aan zijn 40e verjaardag, is de nike air force 1 high heren wit naar voren gekomen in een handvol experimentele stijlen. Voorbeeld: een canvas en suède arrangement gedompeld in een gebroken witte, turquoise en zwarte mix. Verwant aan een eerder geziene iteratie gekleed in herfstvriendelijk bruin en oranje, heeft het nieuw opgedoken paar een sterk stoffen materiaal aan de basis. Harige stof ligt dan bovenop de voorvoet, langs de tong en over de hiel. Deze componenten kiezen voor een gedempte gebroken witte toon, terwijl lockdown-riemen rond de enkel de profiel-swooshes in hun grimmige zwarte afwijking verbinden. De begeleidende branding en de lus van de riem onderbreken de ingetogen make-up verder met een levendige blauwe tint die de high-top Air Force 1 naar het voorjaar van 2022 voortstuwt. Onder de voeten heeft het iconische silhouet van Bruce Kilgore een eenvoudig gekleurde zool, met buitenzolen die kiezen voor een " Bot”-achtige look.
[url=https://www.nieuwelevensstijl.com/]https://www.nieuwelevensstijl.com...


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes