Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

nike air max 98 dames wit - Country Music Talk For...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

nike air max 98 dames wit

Started by johnson4augus, 2020/10/18 11:23PM
Latest post: 2020/10/18 11:23PM, Views: 104, Posts: 1
nike air max 98 dames wit
#1   2020/10/18 11:23PM
johnson4augus
[img]https://sneakerbardetroit.com/wp-content/... je nog dat we dachten dat de [url=https://www.wellwillbuy.com/air-max/air-max-90]nike air max 90 zwart oranje heren zou worden uitgebracht op Air Max Day, maar dat gebeurde toen niet? Goede Tijden. Na maanden en maanden wachten lijkt het er eindelijk op dat de Nike Air Max 90 OG Infrared begin volgende maand terugkomt. Er wordt gezegd dat de 2020-versie van de Nike Air Max 90 OG Infrared terugkeert in echte OG-vorm om de 30e verjaardag van het Air Max 90-silhouet te vieren. De Nike Air Max 90 OG Infrared is gemaakt van een mix van mesh, leer en suède en zal naar verwachting OG-achtige stiksels bevatten op de Swoosh en tinten/tinten die sterk lijken op die van het OG-paar. Het officiële kleurenschema van de schoen wordt vermeld als "Wit/Zwart-Koelgrijs-Stralend Rood".
Nike discrimineert niet met kleurstellingen als het gaat om de nike air max 98 dames wit, omdat ze vuur laten vallen voor mannen, vrouwen en zelfs kinderen. De kinderen worden getrakteerd op iets speciaals met deze nieuwe colorway van de 98, die een overwegend Blue Void (navy) mesh op het bovenwerk aanneemt dat vervolgens wordt vergezeld door een oranje nubuck overlay die om de hele schoen wikkelt. Zwart suède op het spatbord, paarse details op de trim, swooshes en oogjes zorgen voor meer contrast, samen met een witte tussenzool en bijpassende Air Max-unit over de volledige lengte.
Voor de nike air max 200 - heren schoenen is het merendeel van de releases dit jaar gedaald in de richting van de Jumpman-afdruk voor een breed scala aan variaties, van Super Bowl-iteraties tot klassieke Jordan retro-paletten. Door de zaken een beetje te veranderen, draagt ​​het silhouet zijn energie terug over naar de Nike Sportswear-divisie voor een gloednieuw in-line aanbod. Esthetisch vallen de schoenen aan de meer minimale kant van het spectrum, omdat de basislagen en zolen wit zijn getint. Maar het zijn de zomerklare accenten hier die centraal staan ​​via de 'Laser Blue' swooshes/underlays, evenals de oranje tonghits en Air-eenheid die enigszins lijken op de teamkleuren van de Miami Dolphins.
Een nieuwe opvallende colorway van de nike air max 2090 heren zwart is hierboven te zien met dit "Aquatics" paar. Deze Nike Air Max 2090 is geïnspireerd op Beijing's beroemde National Swimming Center Water Cube, aangezien metallic zilver het transparante bovenwerk van lichtblauw domineert en de stiksels, oogjes, inlegzolen en het grafische spatbord raakt. Een witte tussenzool met doorschijnende details op de hiel, mintgroen op de tong en hiel en stiksels op de zijpanelen en een ijsblauwe doorschijnende buitenzool maken het geheel af.
https://www.wellwillbuy.com/


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes