Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Adidas Nite Jogger Sale - Country Music Talk Forum...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Adidas Nite Jogger Sale

Started by Sandova13, 2020/03/16 05:28AM
Latest post: 2020/03/16 05:28AM, Views: 64, Posts: 1
Adidas Nite Jogger Sale
#1   2020/03/16 05:28AM
Sandova13
Adidas Nite Jogger Sale
[img]https://www.surpriseschoenen.c... de [url=https://www.surpriseschoenen.com/]Adidas Nite Jogger Kopen draait alles om zichtbaarheid - zowel uit praktisch als uit het oogpunt van de kleding. Geïnspireerd door de adidas hardloopontwerpen uit het verleden van tien jaar oud, combineert het zowel moderne als klassieke designelementen, terwijl het trouw blijft aan zijn late-night ready stylings. Nu is de Nite Jogger opgedoken in een nieuwe 'alleenstaande high' voor dames. Het bovenwerk met zwaar paneel biedt een mix van witte tinten, variërend van fris tot aards, terwijl zachte grijze suède verschijnt op zowel de overlays als de tongpatch. De heldere accenten die de schoen zijn bijnaam geven, zijn verbannen naar de achterste helft - die op en rond de hiel verschijnt - en de look wordt vervolledigd door een comfortabele Boost-middenzool over de hele lengte.

adidas Originals zal binnenkort een nieuwe Adidas Nite Jogger Sale uitbrengen die wordt gebouwd met CORDURA, een perfecte pasvorm voor de koudere maanden. Deze adidas Nite Jogger komt dichterbij en heeft zwart over de basis samen met een waterbestendige overlay. Hierna hebben we oranje en groene details waardoor dit paar net iets kan knallen. Daarnaast hebben we reflecterende accenten, grijs op de overlays, witte boost-tussenzool, afbeelding op de inlegzolen en een zwarte rubberen buitenzool.

In geen geval is de Adidas Nite Jogger Dames een vervolg op de NMD of de Ultra Boost, maar het is de Three Stripes nieuwste levensstijl die een geliefde Boost-beladen enige eenheid uitrust. Het bovenwerk van de Nite Jogger is iets technischer ontworpen dan zijn voorgangers, en bestaat uit een technisch ripstop-materiaal, textielgaas op de toebox en een aantal unieke gelaagde verfraaiingen overal. Na zijn debuut in relatief monotone kits, luidt de volgende outfit van de Jogger in een aantal highlighter-achtige tinten zoals neon groen, opvallend roze en een klassiek koningsblauw ter ondersteuning van zijn Core Black en Carbon uiterlijk.

Tijdens de maand april zal het merk Three Stripes een paar kleuropties van de Adidas Nite Jogger Heren uitbrengen. Een daarvan is de editie 'Trace Pink', gekleed in een kleurencombinatie Raw White, Cloud White en Trace Pink. Gebouwd met ripstop op de basis, terwijl mesh landt op de teen en hiel en suède op de overlays. Daarnaast hebben we reflecterende accenten, witte Boost-middenzool over de volledige lengte en grijze rubberen buitenzool om de look af te maken.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes