Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Din polyuretanskum nøgle i foden virker - Country...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Din polyuretanskum nøgle i foden virker

Started by zmoeawnau, 2019/09/19 10:08PM
Latest post: 2019/09/19 10:08PM, Views: 59, Posts: 1
Din polyuretanskum nøgle i foden virker
#1   2019/09/19 10:08PM
zmoeawnau
Indenfor bagfoden taper dine perimetre i plastikproteinprotesen mod midten svarende til kantilevers og har stadig det overskydende synspunkt. Denne slags niveau konkluderer hjælpe midt i din baglæns, så når kropsvægt kan ansættes, at de plejer at folde en lttle bit, til en vis grad som en nyfødt variation involverer motorvogn bladfjedre. Dette specifikke design og stil kan tydeligvis ses i dit hjørnesegmentbillede, der tidligere er nævnt.

Gleam find. Da protes af plastmateriale er meget udfordrende sammen med elastisk for at du kan bøje, hvor meget respons forbedrer du ved hjælp af hastighed. Små, hurtige udbrud, der involverer kropsvægt Asics Onitsuka Tiger-skofyldning giver en større snap-back-aktivitet i rygfodsprotesen, i sammenligning med en ny smukt formet variation på dette ubehag ved faldende jogging dataoverførselshastigheder.

Som følge heraf, når du bevæger dig, vil Quantum 360 ikke opfylde deres mærke sammen med håb om at levere den dybe Asics Serum-oplevelseskompetence, ideen kommer som en loyal sammen med følsomme løbere. Vi har været ganske spekulerer på at finde ud af, hvilken slags ægte Asics Serum ekstra polstring vil helt sikkert føle sig som om, snarere end den overfladiske Serum-finer i Quantum 360. Som en enorm Serum-model ekstra polstring hele dit ankelleddet sted af eksempel.

På trods af dette er der flere andre fornemmelser, at denne Quantum 360 kan opnå en meget bedre beskæftigelse. Deres kropsvægt er helt sikkert en hindring for jer uden omsorg. 300 gm vil altid være ekstra flertal sammenlignet med nøjagtigt hvem der er meget brugt til dig i øjeblikket. Din 360 er ofte en heftig sneaker, sammen Asics Gel-Lyte V Sanze sko udsalg med ekstra polstring teknologiske omfatter normalt normalt. Din Nike Air flow Greatest Asics løbesko grad sammen med Mizuno Prediction er generelt underbyggelse rigelig.

Din kors over god kvalitet begynder effektivt indenfor ankelleddet, selv om midfoten sammen med munden tilsyneladende ikke vil sammenføje. Dine syndere omfatter den forreste midfoot ydersål design og stil plus den udpegede ud fod.

Som et alternativ til at holde jorden, kommer din ydersål sig op i midterfoden, hvilket gør en klar forskel. Næsten alle mærker har i øjeblikket en hel tale til ydersålen, hvis Asics har implementeret meget samme taktik, sker din midfoot-kryds over god kvalitet for at være betydeligt nemmere som et alternativ til at opleve i nogen grad at lukke af.

Kryds over i foden sker også større. Din polyuretanskum nøgle i foden virker som en ny transplantation, der kommer fra en særskilt sneaker. Din Q-360 's ankelforbindelse kan billige Asics sko være agentur, følsomme sammen med regelmæssig, tjek ud. Din fod kan være glattere, som har en lidt tyk indflydelse, følgelig push-off s føler som om mængden af ​​hårdt arbejde.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes