Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

adidas prophere blauw - Country Music Talk Forum. ...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

adidas prophere blauw

Started by 0hq80h9m, 2019/08/13 12:11AM
Latest post: 2019/08/13 12:11AM, Views: 256, Posts: 1
adidas prophere blauw
#1   2019/08/13 12:11AM
0hq80h9m
adidas schoenen zwart dames adidas brengt de nieuwste uitvoering van het Prophere-silhouet uit - olijf. Dit model heeft een bootie-geconstrueerd gebreid bovenwerk met speciale zones en stijlvolle TPU 3-strepen. Andere elementen zijn - de lederen hielkooi, geborduurde details op de voorvoet en de hiel, tong trekt, allemaal bovenop een overdreven polyurethaan tussenzool en rubberen buitenzool.

adidas schoenen heren 2019 Een combinatie van scherpere, futuristische silhouetten en een focus op comfort heeft bijgedragen aan het momentum van Adidas, zonder tekenen van vertraging op elk moment. In hun laatste poging lijkt de adidas Prophere deze indrukwekkende run voor het merk voort te zetten.

adidas schoenen wit groen De vorm en het ontwerp van de schoen zijn onmisbaar. Een gebreid bovenwerk wordt geleverd met bijbehorende details, zoals nubuck laterale branding, om je geboeid te houden. Het meest opvallende element hier zou heel goed de tussenzool van de schoen kunnen zijn. Met een standaard polyurethaanconstructie, vindt dit gedeelte zijn weg naar wat meer onroerend goed en lijkt de schoen op te slikken.

adidas prophere blauw De zijwand die het vormt, heeft een gebeeldhouwd ontwerp, wat zorgt voor een interessante visuele beslissing en tegelijkertijd bijdraagt ​​aan het tractieprofiel van de sneaker. In een interessante draai lijkt deze verlengde tussenzool zelfs de stabiliteit van de schoen te vergroten, waardoor de laterale nubucksecties alles op hun plaats houden.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes