Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Adidas Yeezy Boost Billigt - Country Music Talk Fo...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Adidas Yeezy Boost Billigt

Started by pamelawilson, 2018/11/02 04:11AM
Latest post: 2018/11/02 04:11AM, Views: 156, Posts: 1
Adidas Yeezy Boost Billigt
#1   2018/11/02 04:11AM
pamelawilson
Fler bilder av nästa Adidas Yeezy Boost Köpafortsätter att överföras på nätet, eftersom det förväntas komma fram en gång i 2016. Medan en plommonliknande iteration sågs under presentationen av Yeezy Season 2 i New York den här januari, är det här paret gjorda i en mörkgrå färgton. Plyschmocka täcker silhuettens övre som också har sin särdrag med dragkedja som gör det enkelt att komma åt. Gråfärgade snören och midfootremmen stärker dess design ytterligare, eftersom den underdimensionerade sminken kompletteras ovanpå en lätt genomskinlig gummiyttersula.

Fräscha från frisläppandet av Adidas Yeezy Boost Billig Moonrock, är adidas Yeezy Boost Black nu inställd att komma fram i en ny färgväg, precis i tid för semestern. Initialt buren av Kanye under Givenchys banbanan i september men med en vit såld enhet förväntas denna kommande variation erbjudas i en All-Black-utgåva istället. Läckta bilder hittills visar att Boost-kapslarna faktiskt fortfarande är vita. Dessutom kommer denna färgväg endast att vara den andra släppningen från släden, med det första erbjudandet i grått, vilket direkt säljer både NBA All-Star Weekend och vid en bredare lansering senare på året.

På bara några dagar kommer den efterlängtade Adidas Yeezy Boost Online Black äntligen att släppas, eftersom den tyska sportklädermärket nyligen tweeted den kommande ankomsten av den eleganta siluetten. Medan meddelandet visar "kommer snart" kommer modellen säkert att komma fram till utvalda återförsäljare denna lördag den 19 december. Det föreslagna försäljningspriset är upptaget för $ 350, vilket är i huvudsak detsamma som den första inledande färgväggen i Grey som debuterade tidigare i år.

Om du inte har hört just nu bestämde Nick Young, mer känd som Swaggy Adidas Yeezy Boost Billigtäntligen vilket märke han skulle skriva med för sin nästa sneaker-affär. Han och Adidas kom överens om att göra honom till den nyaste medlemmen av Adidas-familjen. Hur bestämde han sig för att fira dig? Genom att bära adidas Yeezy Boost igår kväll under ett spel där han faktiskt spelade in. Ja, Swaggy P gjorde just det. Är du förvånad?

Slated för att komma fram nästa helg den 19 december, fortsätter nya bilder av den mycket förväntade Adidas Yeezy Boost Rea Black att övergå på nätet, eftersom den senaste uppsättningen ger vårt bästa utseende ännu. Det redaktionella galleriet visar närbilder av detaljerade detaljer, med ett primärt fokus på den perforerade tåboxen, kardborrebandet i mitten av foten, inbyggda inläggssålar, tonalöglor och tvåfärgade yttersula. Sammantaget sportar sneakerna en All-Black finish som avger en riktigt snygg estetisk.

Du kan kolla in det detaljerade på www.skortmall.com

[url=https://www.skortmall.com/adidas-yeezy-boost-750-herr-...


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes