Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Converse Chuck Taylor All-Star 70 Salg - Country M...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Converse Chuck Taylor All-Star 70 Salg

Started by bvdfsa, 2018/10/30 03:18AM
Latest post: 2018/10/30 03:18AM, Views: 125, Posts: 1
Converse Chuck Taylor All-Star 70 Salg
#1   2018/10/30 03:18AM
bvdfsa
Vi går bort fra sommeren med hver Converse Chuck Taylor All-Star 70 Kjøpog hvis du ikke har lagt merke til, er mange store navnemerker klar for vinteren med værbestandige overdeler på noen av deres mest berømte silhuetter (vi ser deg Air Max 1 og Air Maks 90). Ikke en å bli utelatt, Converse er tilbake med en helt ny Chuck Taylor All Star-kolleksjon med den berømte winterized Polartec - første gang materialet noen gang har vært omtalt på en sneaker.

Memorial Day ser Converse Chuck Taylor All-Star 70 Kjøpe Onlinelike mange slips-slippers utgivelser som noen av de andre feriene dotting kalenderen, men det er sikkert noen få sneaker comapnies utnytte. I år følger Converse den ruten med Converse Chuck Taylor All Star '70s' Vintage Flag "-designet her, som er begrenset til under 1.300 par. Skoene tar en mismatched tilnærming for å oppnå full flagg effekten, med høyre skoen går striper og venstre sko går stjerner.

Converse Chuck Taylor All-Star 70 Rabatter den tiden av året at vi ser en gjenoppblomstring av klassisk lerretstilstand av Converse Chuck Taylor All Star High. Dagens versjon faller helt i tråd med hva Converse har vært kjent for å gjøre i det siste - nåd den tidløse silhuetten med en dyredag ​​som er festlig nok til de varmere månedene. 1970-inkarnasjonen er truffet med hvite og sorte sebra striper mens mellomsålen er utvidet for en ekstra løftet ri.

Converse Chuck Taylor All-Star 70 Salgi denne camouflage-fargebanen kan virke som en knep for å følge opp med nylige camo obseesions, men denne sneakeren har faktisk en lang historie om å donere slike typer utskrifter. Du kan fange Chucks i camo så langt tilbake som 1984, selv om det er verdt å nevne at mønsteret her ikke er akkurat det samme som det som finnes der.

Mens andre Nike-datterselskapConverse Chuck Taylor All-Star 70 for salgkanskje har vunnet mye mer oppmerksomhet i år for sine utgivelser i OG-stil, la oss ikke glemme de store fremskrittene i det rike som ble laget av Converse. Vi snakker om Converse First String 1970s Chuck Taylor, en sko som opprettholder en chunkier bygge i tråd med de første parene som rammet fire tiår siden.

Du kan sjekke ut det detaljerte på www.skoplace.com

[url=https://www.skoplace.com/converse-chuck-70-vintage-canv...


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes