Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

nike air force 1 billig - Country Music Talk Forum...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

nike air force 1 billig

Started by xiaiieuue, 2018/10/22 03:12AM
Latest post: 2018/10/22 03:12AM, Views: 112, Posts: 1
nike air force 1 billig
#1   2018/10/22 03:12AM
xiaiieuue
nike sko 2018 Denne sæson er et udvalg af NBA-inspirerede versioner indstillet til at deltage i Air Force 1's omfattende roster. Hilsen til en håndfuld berømte NBA-outfits, silhuetterne kommer i både hi-top og low-top profiler. Høje toppe er forestillet i en rig marineblå og en tidløs hvid med justerbare ankelremme, der giver ekstra støtte til hele dagen komfort. Low-topene tilbydes i hvide, røde og sorte farver, med den sorte tumblede læderudgave med tapet branding ned i hælen. Endelig pryder alle silhuetter en broderet omrids omkring den eponymous Swoosh som en ekstra tilføjet detaljer.

nike sko womens billig Intet forbliver konstant i denne verden - intet undtagen legenden om Nike Air Force 1-skoene. Oprindeligt kaldes Air Force, det blev skabt af designer Bruce Kilgore og var den første nogensinde basketballsko til at gøre brug af sin nu berømte Nike Air-teknologi.

nike sko mænd salg Nike frigiver Air Force 1 Pack bestående af en høj og lav model - udført i røde hvide og blå farveveje. Disse modeller har en læder øvre accent med en fuldt åndbar perforeret tå boks og en quiltet mesh tunge. Andre elementer omfatter - de tonale flade bomuldssnip og den stilfulde to-tone chenille Swoosh og endelig sidder disse modeller oven på en gummi-luftsåle.

nike air force 1 billig Nike Air Force 1 er en vellykket sko ved enhver foranstaltning. Udgivet i 1982 og designet af Bruce Kilgore (Kilgores søn Matt arbejdede med Virgil Abloh om at designe Air Force 1 til "The Ten" kollektionen), er sneaker det, mange ville kalde et kultikon, især i hip-hop-cirkler. Skoen har produceret mange legendariske anekdoter; det er blevet forbudt fra MTV, dr dre drejer sig om en kasse fersk par hver eneste dag, og det er den uofficielle sneaker af harlem, new york, hvor luftvåben 1s har været kærligt tilnavnet "uptowns".

https://www.sort5sko.com/


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes