Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Adidas' miljøvenlig sneaker er den nye bølge - C...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Adidas' miljøvenlig sneaker er den nye bølge

Started by Kennedy, 2018/03/24 06:03AM
Latest post: 2018/03/24 06:03AM, Views: 633, Posts: 1
Adidas' miljøvenlig sneaker er den nye bølge
#1   2018/03/24 06:03AM
Kennedy
Adidas har fundet en måde at løse havet trash problemet ved at dreje plastik fundet på bunden af ​​havet i wearable fodtøj. Nu er virksomheden prale, at adidas outlet danmark dets solgt mere end en million par af plast shoes.The populære fodtøj virksomheden gør millioner af atletisk sneakers ud af havet plast, i partnerskab med Parley. Ifølge Business Insider, skoene bruge et garn, der forvandler havet plast i en polymer, der kan bruges til at konstruere strikket fodtøj. Ocean plast er et vedvarende problem, og selskabet afslørede i marts sin genbrug initiativ med Parley.The sko er temmelig på mode for og forskellene i forhold til den almindelige linje af Adidas sko er ikke så skelnes.

adidas originals sko billig Adidas begyndte de indsamlede to år siden med en begrænset køre og derefter i 2017 udgivet en fuld collection.On gennemsnit hvert par sko bruger 11 plastflasker og snørebånd, foring, og hælene bruge plast too.The salget viser en tendens, mennesker er på udkig efter meningsfulde måder at hjælpe miljøet med at købe bæredygtige footwear.Adidas kan synge lovprisninger over salget af deres nye miljøvenlige sneakers, men lad os ikke glemme, når Angela Rye tog til Instagram til at trække Adidas over, hvad hun menes at være en racistisk ufølsom annonce. især hun tog spørgsmålet med plakaten brug af ordet "rovdyr" nedenfor et billede af Sort fodbold player.The annonce, som byder på fransk fodboldspiller Paul Pogba, formodes at fremme en ny linje af Adidas Predator klamper. Men skoene vises ikke noget sted i annoncen.

adidas sneakers udsalg Rye beskrevet annoncen som "ødelæggende" og påpegede de racemæssige konsekvenser af brugen af ​​ordet "rovdyr. "[A] masse af jer forsvarer denne annonce, ved at sige, fodboldspilleren afbilledet bærer denne linje af klamper. Hvor er skoen ? har du forstå, at PREDATOR har en negativ konnotation, især når vi taler om opfattelsen af ​​sorte mennesker i verden? det er uansvarligt og ikke gennemtænkt, "den aktivistiske og politiske analytiker wrote.Reactions til Rye opfordring ud var blandede. Mens mange enige om, at annoncen var racistisk, eller upassende i bedste fald nogle fans af brand disagreed.I nyder du @angelarye men jeg tror, ​​du er ved at nå i den forkerte retning med dette ... venligst forskning Adidas Predators adidas sneakers tilbud linje af fodboldstøvler. Kobe bryant blev navngivet Black Mamba, men der var ikke en linje af sneg navngivet "The Nike Mambas" før han fik det navn! "en bruger skrev i kommentarerne." Soccer eller Futbol aldrig isoleret sine produktlinjer baseret på "Kælenavne" givet til spillerne. Elsker dig min Sista, men venligst ... Må ikke antage. Det er bedst at forskning 1st før optagelse din egen slags ... "


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes