Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Emma Watson heeft een nieuwe vriend en ze passen h...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Emma Watson heeft een nieuwe vriend en ze passen hun schoenen al aan

Started by TammyLeblanc, 2018/03/12 05:40AM
Latest post: 2018/03/12 05:40AM, Views: 122, Posts: 1
Emma Watson heeft een nieuwe vriend en ze passen hun schoenen al aan
#1   2018/03/12 05:40AM
TammyLeblanc
Emma Watson is meestal erg geheim van haar liefdesleven, maar dat is niet het geval in 2018.adidas stan smith wit dames Op donderdag zag de actrice haar hand in hand met haar gemelde nieuwe vriend, "Glee", ster Chord Overstreet. Ze glimlachten allemaal terwijl ze een zonnige dag namen samen slenteren in LA, en het liefste van alles was dat het duo al hun schoenen aan het matchen was. Watson droeg zwarte vetrokken, terwijl Overstreet koos voor Adidas hardloopschoenen in dezelfde kleur.

adidas stan smith wit dames Emma Watson is meestal erg geheim van haar liefdesleven, maar dat is niet het geval in 2018. Op donderdag zag de actrice haar hand in hand met haar gemelde nieuwe vriend, "Glee", ster Chord Overstreet. Ze glimlachten allemaal terwijl ze een zonnige dag namen samen slenteren in LA, en het liefste van alles was dat het duo al hun schoenen aan het matchen was. Watson droeg zwarte vetrokken, terwijl Overstreet koos voor Adidas hardloopschoenen in dezelfde kleur.

adidas voetbalschoenen 2018 Misschien is dit de huwelijksreisfase van hun relatie, en we kunnen nauwelijks wachten om te zien wat er gaat komen. Hopelijk komt hij aan boord van het favoriete veganistische schoenenmerk van Watson en stappen ze uit in het coördineren van paren tijdens hun volgende uitstapje.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes