Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Reebok club c 85 heren zwart - Country Music Talk ...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Reebok club c 85 heren zwart

Started by cdfdfdesgre, 2018/03/05 03:17AM
Latest post: 2018/03/05 03:17AM, Views: 69, Posts: 1
Reebok club c 85 heren zwart
#1   2018/03/05 03:17AM
cdfdfdesgre
De reebok club c 85 vintage heren is een all-round sneaker die op de een of andere manier met succes de nieuwste rage van geavanceerd schoeisel opslokt. Ondanks dat het eigenlijk de tennisschoen was die het moest zijn, hebben subtiele aanpassingen het mogelijk gemaakt voor diehard fans om deze populaire sneaker tot op dit moment te blijven pronken. Tegen een zeer betaalbare prijs, kan men een sneaker krijgen die naadloos aansluit bij de stijl van de oude school, maar nog steeds in de mode is.

Het lijkt erop dat de all-over logoprint populair is onder de merken. We hebben onlangs een preview gezien van wat Nike aan het doen is en nu is Reebok de volgende die de look kenmerkt. Ze gebruiken de klassieke reebok club c 85 dames wit met Reebok-branding overal. Zoals je ziet is deze Reebok Club C voorzien van een bovenwerk van zacht leer dat ook op de overlays terechtkomt. Gedaan in overheersend wit dat op de basis, tong, veters, tussenzool en buitenzool landt. Het hoogtepunt is de branding van Reebok over de voet, neus, hiel en oogleden, die wordt gedaan in Light Grey. Andere details zijn lichtgrijs op de voering en een die-cut EVA tussenzool.

Reebok club c 85 heren zwart krijgt nog een opknapbeurt, waarbij de nieuwste colorway in "Koper / Wit" aankomt. Dit ontwerp met de naam "Shine" heeft een schoon, verfijnd silhouet. Extra detaillering op deze low-cut kicks omvat een zacht leren bovenwerk met een all-over metallic afwerking, witte veters en tonale branding. Op de sneakers is ook de iconische EVA-tussenzool bekend om zijn lichte gevoel.

Extra Butter en Reebok werken opnieuw samen om een ​​nieuwe draai te geven aan twee van de meest iconische silhouetten van het schoenenmerk: de Classic Leather en de reebok club c 85 so white. With Butter's filmidealen in het achterhoofd, de retailer streeft naar een esthetiek die belichaamt een tijdloze , go-to ontwerp dat vergelijkbaar is met een klassieke film. Beide modellen zijn uitgevoerd in premium materialen en neutrale kleuren met het Club C-sportpluche suède, een lichtgrijze leren hak, een binnenvoering van badstof en de tijdloze, tijdloze rubberen zool. Op dezelfde manier krijgt het klassieke leer een wit en lichtgrijs thema met subtiele blauwe accenten en een gespikkelde middenzool boven op een andere buitenzool van het rubber. Beide looks zijn afgewerkt met merkveters die de kenmerkende touch van Extra Butter toevoegen.

http://www.motnashoes.com/


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes