Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

nike shox tl nova digital nature - Off Topic Forum...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

nike shox tl nova digital nature

Started by ltegte33, 2020/11/19 08:39PM
Latest post: 2020/11/19 08:39PM, Views: 4, Posts: 1
nike shox tl nova digital nature
#1   2020/11/19 08:39PM
ltegte33
Verras de concurrentie met een nieuw paar Nike Shox van Hibbett Sports. Nike's justoffclub.com revolutionaire tussenzoolondersteuningstechnologie, bestaande uit holle geometrische kolommen, biedt uniek comfort en ondersteuning zodat je sneller kunt rennen en harder kunt spelen. Nike Shox ontwierp een oplossing die niet alleen de functie van de schoen verlengt door herhaald contact tijdens het hardlopen en lopen te dempen, maar ook de hiel van de drager dempt, waardoor je energie kunt besparen in de terugverende, recycleerbare beweging die doorgaans verloren gaat.

Ter ere van de legendarische carrière van Vince Carter en zijn ambtstermijn bij de nike schoenen heren outlet Toronto Raptors, heeft de klassieke basketballsneaker een bovenwerk van glad en getrommeld zwart leer, terwijl Court Purple, University Red en zilveren details overal in de schoen het retro Raptors-thema completeren. Ten slotte maken de ingetogen 3M reflecterende klauwmarkeringen op de zijpanelen en de kenmerkende Shox-hieleenheid de stijl af.

De Nike Shox-lijn is ongetwijfeld zijn tijd ver vooruit en heeft de afgelopen jaren geprobeerd om een ​​deel van de pracht van de jaren 2000 terug te nike shox tl nova digital nature winnen met gezamenlijke acties van Skepta, Neymar Jr. en COMME des GARÇONS. De lijn met piston-demping heeft zelfs een nieuwe Shox TL-variant voor vrouwen geproduceerd, hier te zien in "Vast Grey / Laser Crimson." Naast een Air Max 270 React, voegt de Shox TL Nova een afwijkende dierenprint toe aan het bovenwerk als onderdeel van een "Digital Nature" -pakket.

Krokodillen-, zebra- en andere dierenpatronen camoufleren tussen de gebroken witte suède en leren overlays bovenop lichtgrijze mesh-bases. Zachte 100% authentiek tonen lopen over op de dempende kolommen over de volledige lengte (die enigszins lijken op krokodillentanden), maar worden geaccentueerd met een kleine dosis "Laser Crimson" bij de middenvoet en de meest laterale zuiger. Ter vergelijking: de opvallende tint laat weinig ademruimte over op tongen, inlegzolen en hiellippen bovenaan, terwijl het ook swooshes aan de basis van veters animeert. Een afneembaar zwart Swoosh-juweel van kant maakt deze speciale release compleet.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes