Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

adidas adizero adios 4 zwart - Off Topic Forum. -...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

adidas adizero adios 4 zwart

Started by yi13np1g, 2020/10/16 10:05PM
Latest post: 2020/10/16 10:05PM, Views: 78, Posts: 1
adidas adizero adios 4 zwart
#1   2020/10/16 10:05PM
yi13np1g
Deze hardloopschoenen schoenenftwr.com voor dames zijn gemaakt door de meester-Japanse schoenmaker Omori en gedragen door de beste marathonlopers ter wereld en bieden een precieze pasvorm voor training en langeafstandsraces. Een responsieve Boost-middenzool geeft energie terug bij elke stap, en een lichtgewicht ademend bovenwerk van mesh met interne verstevigingen biedt superieure ondersteuning.

De adizero adios Pro is voorzien van met koolstof doordrenkte hengels adidas schoenen heren groen die bekend staan ​​als EnergyRods die de hardloopefficiëntie verbeteren en minder impact op het lichaam hebben. De tussenzool is gemaakt van twee lagen LightstrikePRO, het lichtste en meest responsieve schuimmateriaal tot nu toe, voor maximale demping. Ten slotte geeft een hielplaat van nylon en koolstofvezel de enkel stabiliteit en zorgt voor een soepele rit.

Met het gloednieuwe Lightstrike-middenzoolschuim van adidas en een opnieuw ontworpen torsiesysteem in de middenvoet, levert de adios 5 een adidas adizero adios 4 zwart nog veerkrachtiger ontwerp dan voorheen. In combinatie met een schokabsorberende Boost-wig in de hiel biedt deze schoen het beste van twee werelden. Afgewerkt met een lichtgewicht en ademend bovenwerk van mesh, zal de adios 5 je race op de weg naar een hoger niveau tillen.

Na meerdere seizoenen zonder grote veranderingen, heeft de adidas adizero adios 5 een compleet nieuw ontwerp gekregen om de schoen lichter, responsiever 100% authentiek en beter passend te maken dan ooit tevoren. Dit populaire model is sinds de oprichting populair bij professionele atleten en dankzij de nieuwe update blijft het traditionele gevoel van de adios behouden terwijl het comfort en de prestaties van de schoen worden verhoogd.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes