Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Adidas Yung-96 Heren - Off Topic Forum. - Country...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Adidas Yung-96 Heren

Started by Moonter27, 2020/04/01 04:51AM
Latest post: 2020/04/01 04:51AM, Views: 64, Posts: 1
Adidas Yung-96 Heren
#1   2020/04/01 04:51AM
Moonter27
Adidas Yung-96 Heren
[img]https://www.surpriseschoenen.... we je een officiële blik hebben geworpen op de zomerse versie van de trendy [url=https://www.surpriseschoenen.com/]Adidas Yung-96 Kopen, rijp met watermeloen-vibes, zijn we hier om je vandaag een meer seizoensgeschikte variëteit te laten zien die ruige olijf en een reeks hoogwaardige tinten combineert. Bovendien rust het uit met een vaak aanbeden gumzool voor een klassieke touch, tegenover een lichtgrijze tussenzool die de voornamelijk donkere creatie contrasteert.

De Adidas Yung-96 Sale is nog een ander interessant gestileerd silhouet van het Trefoil-merk, met een look die onmiskenbaar op erfgoed is geïnspireerd, maar iets meer gestroomlijnd dan sommige andere lifestyle-silhouetten - met andere woorden, perfect voor de sneakerhead die een klassieke look wil met een nieuwe -leeftijd twist. Nu is het opgedoken in een kleur die perfect is voor de donkere en sombere dagen die voor ons liggen: 'Triple Black'. Het bovenwerk heeft een combinatie van nubuck, mesh en nylon, allemaal gekleed in zwart voor een tonale gelaagde look. De opvallend gevormde tussenzool krijgt ook een geheel zwarte make-over en de buitenzool volgt het geheel om de look af te maken.

Het nieuwe Adidas Yung-96 Dames sluit zich aan bij een oververzadigde sneakermarkt die bestaat uit talloze stevige sneakers die teruggaan naar het retro-tijdperk van de jaren 90, en past perfect in de huidige trends. De volgende stap voor de dikke, maar toch slanke hardloper is een vriendelijk watermeloenkleurenschema waarin Shock Pink interactie heeft met een zachtgroene tint om de broodnodige kleurflitsen toe te voegen aan een anders vergrijsde creatie.

Het nieuwe Adidas Yung-96 Heren is het perfecte model voor Three Stripes-fans die zich niet volledig hebben toegelegd op de trendy, stevige sneaker-look. Hoewel het nog steeds een 'vaderschoen'-sfeer heeft, is de algehele constructie een beetje slanker dan modellen zoals de Yung-1 of de adidas Yeezy 500. Later deze maand laat het Trefoil-merk een driedelige set van 96's vallen die komen versierd met voornamelijk Fall-ready kleurenschema's, die elk een heldere kleurflits als hun brandpunt aanroepen. Twee van de variëteiten maken gebruik van een oogverblindend neon groen, terwijl het derde stuk van deze capsule een herfstvriendelijke sinaasappel bevat. Een duurzaam bovenwerk van mesh en versterkte nubuck-overlays zorgen voor een lifestyle-constructie die is gebouwd om lang mee te gaan.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes