Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

adidas y-3 kaiwa zwart - Off Topic Forum. - Count...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

adidas y-3 kaiwa zwart

Started by kkz4pfyt, 2020/03/24 10:49PM
Latest post: 2020/03/24 10:49PM, Views: 64, Posts: 1
adidas y-3 kaiwa zwart
#1   2020/03/24 10:49PM
kkz4pfyt
adidas schoenen grijs heren Adidas Y-3 staat vaak precies op de grens tussen technisch en casual en neemt het tijdloze tennis-nietje, de Stan Smith, en vertaalt het in de eigen ontwerptaal van Yohji Yamamoto. Simplistisch overal en vrij waar om te vormen - alleen op het eerste gezicht - is het paar een uitgeklede heruitvinding van het bovengenoemde, omdat alle overlays volledig zijn verwijderd voor een kit die soepel is in elke steek, of beter gezegd, het ontbreken daarvan. Bij teenkasten is de ronde teen verwerkt in een constructie van glad wit leer; oog blijft overzicht in rechte tot zigzag perforaties terwijl de losse contouren van een hiellip aankomen met het "Y-3" logo.

adidas schoenen dames blauw De Y-3 ZX Torsion heeft een fris wit bovenwerk met grijze suède overlays, terwijl een enkele vleugje oranje op de buitenzool kleur toevoegt. Andere details zijn een gebroken witte tussenzool en een scriptlogo op het treklipje om het af te maken. De Y-3 ZX Run heeft een soortgelijk palet, dat is geaard in gebroken witte leren onderlagen en grijze suède panelen aan de bovenkant. Logo's zijn gestempeld op de tong, die is geperforeerd voor textuur, evenals de neus en hiel. Oranje pops fleuren het op langs de tussenzool en buitenzool om het af te ronden.

adidas schoenen wit met roze Nu de herfst in volle gang is, heeft Yohji Yamamoto’s Y-3 zijn Kaiwa-silhouet een seizoensgepaste kleur gegeven. In lijn met de overvloedige pompoenen die Halloween betekenen, heeft de hardloper een oranje make-over gekregen. Afgezien van de elegante zwart-witte paletten van Y-3 ten gunste van iets dat een beetje levendiger is, bedekt deze Kaiwa de overgrote meerderheid van zijn zwarte neopreen basis met soepel fel oranje leer, waardoor alleen delen van de hiel en kraag zichtbaar blijven.

adidas y-3 kaiwa zwart De hoog uitgesneden tong voegt textuur toe met een grote patch van suède en grafische details met groot Y-3-merkborduurwerk, passend bij de gestempelde versiering van de hiel.Oranje is ook niet de enige alternatieve tint die hier te krijgen is: rood leer en suède verschijnen rond de ogen en op de hiel. Hoewel het bovenwerk beslist gestroomlijnd is, is de tussenzool relatief volumineus, wat de kenmerkende vorm van de sneaker informeert met zijn verhoogde middenvoet en hielpods. Deze panelen zorgen voor een onmiskenbare nevenschikking tussen het imposante silhouet van de schoen en het relatieve lichte gewicht. Een oranje buitenzool met visgraatmotief maakt de look compleet.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes