Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

De Nike Kobe 10 nam onlangs een reis naar de voors...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

De Nike Kobe 10 nam onlangs een reis naar de voorsteden van Philadelphia

Started by lojws, 2015/12/07 02:30AM
Latest post: 2015/12/07 02:30AM, Views: 197, Posts: 1
De Nike Kobe 10 nam onlangs een reis naar de voorsteden van Philadelph...
#1   2015/12/07 02:30AM
lojws
We wachten nog op de goedkoope Nike Air Max Thea Huarache NM om stateside komen, maar vandaag krijgen we nog een kijkje in Nike's moderne heropleving van de Nike Air Huarache met een heel ander model. De Nike Air Huarache Run Ultra neemt Tinker's 1991 klassieke lopende model en voegt een aantal moderne voorzieningen, zoals dynamische Flywire en 3M (op een nogal Air Max 1-esque spatbord ook) om ons een ander upgrade Nike Sportswear aanbod geven. Kijk naar wat de laatste in de lange lijst van must-have Huaraches lijn na de pauze kon zijn en laat ons weten wat u vindt van het model door het nemen van je gedachten op de opmerkingen section.For welke reden dan ook, Nike dacht dat het verstandig om af te houden op een release, maar je zou deze rocken?

Tot nu toe in 2015 de viering van de Air Max 90, enkele waren zo memorabel als Sacai moderne reimagination van het silhouet. De volledige lederen bovenkant, naadloze constructie en laceless aanpak gaf de retro sneaker een ongekend "futuristische" look, die in overeenstemming is in de volgende werkzaamheden Sacai met NikeLab in de Dunk High. Dezelfde no-esthetische kant wordt gezien hier in drie verschillende kleurstellingen van witte, volt en marineblauw, met hoogwaardige materialen geven dit persbericht die fashion-forward beroep. Kijk uit voor de goedkoope Nike Air Max Thea Dames evenals de gehele nieuwe capsule door Sacai bij NikeLab en selecteer locaties volgende zaterdag 11 juni.

Goedkoope Nike Air Max 1 Sportswear post-Yeezy referenties hebben een polariserende voorbeeld van Kanye's slepende invloed geweest ondanks builen voor de rivaliserende drie strepen. Mensen hebben ofwel stroomden naar releases zoals de Nike Dunk High CMFT 'Yeezy' of afgekeurd de openlijke jocking van een esthetische Kanye uitsluitend geholpen kampioen tijdens zijn tijd samen met Nike. Ongeacht waar je staat, modellen zoals deze onuitgegeven monster trainer bekend als de Nike Air EnterTrainer zien dat Nike had nog Yeezy-achtige creaties in petto. Zelfs de naam zou een mogelijke speelse kijk op het feit dat Kanye was de eerste niet-sporter / entertainer om een ​​handtekening deal te krijgen bij Nike zijn. De tussenzool en hiel constructie zijn allemaal opvallend vergelijkbaar met die gevonden op de Yeezy 2. We kunnen alleen maar voorstellen hoe populair dit pair zou hebben gehad het vrijgegeven op retailers in een all-rode look.

De Nike Air Max 1 online kopen nam onlangs een reis naar de buitenwijken van Philadelphia, waar een jonge Kobe Bryant maakte genoeg lawaai naar de universiteit te omzeilen en rechtdoor naar de NBA dankzij zijn prep scholen exploits. Na de Kobe 10 "Chester" verwezen één of meer geduchte rivalen dankzij Lower Merion High School om een ​​bijpassende oranje colorway, deze Kobe 10 "Young Knights" pair geeft de Black Mamba's alma mater de shoutout het verdient. De bijnaam is een beetje hoofd krabben, als atletische squads Lower Merion gaan meestal door de Aces, terwijl hun voetbalteam heet de Bulldogs, maar we zullen elke naam verwarring dankzij kijken uit naar de formidabele colorway. Er is maar één probleem: dit Team Red en Cool Grey aanbod is exclusief voor kinderen maten alleen. Check out een beter zicht beneden en weet dat het paar is nu beschikbaar rechtstreeks van Nike.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes