Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Nike Air Max 90 utförande är perfekt - Off Topic...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Nike Air Max 90 utförande är perfekt

Started by yosadcve, 2015/12/07 02:09AM
Latest post: 2015/12/07 02:09AM, Views: 170, Posts: 1
Nike Air Max 90 utförande är perfekt
#1   2015/12/07 02:09AM
yosadcve
Första tanke: Utförandet är perfekt. Denna svarta och dämpad grå palett inte balansera tonerna alls men på något sätt det är perfekt. Det skapar detta skarp kontrast som du märker direkt, vilket gör dessa ser galen ren och ett par nike air max 90 dam-talet som du inte vill föra vidare. Huvuddelen av det övre ligger i dämpad grå tonen, som nästan ser vita. Tungan, mellansula, Nike Swoosh, häl och snörning är allt gjort i svart, off-inställning av övre. En smula men röda poppar in i design tillsammans Nike branding att slå in dessa. Om du är intresserad av dessa, kommer du antagligen inte den enda. Så killar om du är en 10,5 eller lägre har du tur. Denna Air Max 1 har en ljus Bone övre med Brigade blå nubuck på stänkskärmen och Swoosh. Ett benvitt mellansula har lagts till för att vintage look tillsammans med en klassisk gummiyttersula.

Otvetydigt en favorit av många, den populära nike air max 90 rea återges i en annan färgsättning för att lägga till sin lista över iterationer för sitt 25-årsjubileum i år. Medan mer levande och extravaganta överlämnanden erbjuds, ärver detta par en dämpad yta istället. Jämfört med sin traditionella bygga, har silhuetten en premie komposition totalt. Plysch mocka täcker övre i tonal grå, medan en ljusare nyans appliceras på läder Swoosh. Den gråskala tema vidare kompletterats med Dark Grey träffar pryder öljetter, synliga luftbubbla enhet i hälen, fliken tungan och den bakre delen. Subtila Blå träffar också sammanflätade över att ge silhuetten lite mer känsla, medan kontrasterande svart accenter tillämpas på Flywire och Swoosh branding över framfoten. Dessutom, tillägger Purple-färgade foder ännu mer lyster till smink, som också kan ses subtilt på tungan och tårna.

Om du trodde att allt har redan gjorts med nike air max thea sverige i år, då är du fel. Firar 25-årsjubileum, har den klassiska Tinker Hatfield utformats sneaker fått otaliga utseende i år och året är inte ens halvvägs gjort ännu. En version av AM 90 som jag trodde aldrig att jag skulle få se är en ätbar en. Londonbaserade designstudenten Milan Miladinov har skapat det omöjliga med denna fast choklad kopia av Air Max 90. Allt ner till skosnören, innerfoder, texture Swoosh och även sömmen är på punkt. Jag kan bara föreställa mig hur lång tid det måste ha tagit honom för att skapa denna läckra konstverk. Den senaste iteration av att förbättra silhuetten specifikt anges för kvinnor. Påtagning en mångsidig svart övre kompositionen konstruerad av ventilerande mesh, medan tejpade sömmar över ses över öljetter och vamp man uttalar sin övergripande profil. Dessutom läggs en stingrocka läderstänkskärm och häl komponent premium stil på sin redan djärva och diskret bygga.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes