Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

New Balance ronden een klassieke look - Off Topic ...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

New Balance ronden een klassieke look

Started by cvnjhuif, 2015/11/28 02:04AM
Latest post: 2015/11/28 02:04AM, Views: 183, Posts: 1
New Balance ronden een klassieke look
#1   2015/11/28 02:04AM
cvnjhuif
New Balance daalt nog een andere klassieker sneak dit keer komen in de new balance 574 dames zwart silhouet. De laatste die rechtstreeks uit Engeland, Flimby Fabrieken om precies te zijn is dit prachtige tan straat klaar sneak. Zitten boven op een zwarte zool met contrasterende witte zijwanden en een bovenste gebouwd van echt leer en mesh, deze combinatie zorgt voor een echt klassieke schoen, ongeacht de kleur. Ook al is het model is verstoken van een flitsende colorway of crazy color blocking deze New Balance 576 is echt moeilijk te danken aan de gebruikte materialen te negeren. De sneaker heeft een zachte suède dat aanricht van kwaliteit en bijna leest als een shag tapijt op basis van hoe verhoogde het dutje van het is. Glimmende stukjes witte krijgen gegooid in de mix en te ronden een klassieke look die nooit zal gaan van stijl. Als u op zoek bent naar een Valentijnsdag geschenk voor dat speciaal iemand zeker zou ze een paar van deze New Balance 576s waarderen.

Follow-up van de "Bloemen Print" pak die Nike eerder dit jaar, zijn de nu geeft ons een meer. Dit keer rond het pak gaat voor de lichtere kant van de zaak met behulp van Beige als de basiskleur, waardoor het perfect voor het warme weer maanden zal maken. De "Tropische bloemen Print" Pack zal een nike roshe run zwart, een Nike Air Max 1 en een Air Pegasus silhouet. elke schoen zal komen gedaan met een Beige basis en zal bloemenprint hele detaillering voorzien. Hints van Wit en Sunset Glow kan ook worden gevonden om het thema te voltooien. Uw beschikbare opties omvatten een gele paar met zwarte stippen, een groene paar met witte stippen, een wit paar met rode stippen en een paar zwarte met witte stippen. De zolen zijn zelfs gedrapeerd met polka dot afdrukken. Hoe cool is dat?

New Balance is bekend om hun onberispelijke uitvoering van de kleuren die nooit ontbreken in de categorie kwaliteit. Deze daling is geen uitzondering, en de Made in USA pakket is een niet te missen. Tentoongesteld zijn twee silhouetten van de new balance 574 heren sale die zeker verdienen hun stralende dit moment. De eerste van de twee is gekleed in een combinatie van rode suède en mesh. De New Balance branding is een parelwitte, die de witte tussenzool complimenten en binnenvoering. De tussenzool wordt ook verdeeld in het midden, en vitrines een lichtblauw. De tweede, sport dezelfde combinatie van suède en mesh, maar in bruin. Zoals de rode, het sporten een witte tussenzool die halverwege afbreekt in een lichtblauw. U vindt deze New Balance schopt nu door New Balance dealers, en op verschillende online winkels. New Balance is het nemen van de 576-serie dit najaar / winter seizoen en dressing het op in een aantal nieuwe kleurstellingen. Deze suede gebouwd loper neemt op een gedurfde Sky Blue colorway die zich netjes wordt geaccentueerd met wit leer, hints van grijs en zwart zool. Gemaakt in de VS, is betrapt die dwars over het tabblad tong laten weten dit paar kwam uit de NB-fabriek in New England.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes