Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Voisiko tämä olla jälleen yksi jos ollenkaan Ni...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Voisiko tämä olla jälleen yksi jos ollenkaan Nike Air Max 90 "OG Infrapuna"?

Started by ingry, 2015/11/18 02:39AM
Latest post: 2015/11/18 02:39AM, Views: 175, Posts: 1
Voisiko tämä olla jälleen yksi jos ollenkaan Nike Air Max 90 "OG In...
#1   2015/11/18 02:39AM
ingry
Nike air max thea netistä edelleen näppäillä tulevista Halloween loma silmiinpistävää uusi ottamaan Nike Air Huarache Light.Dousing Air Huarache vaihtelu kausi asianmukaisia ​​musta ja oranssi väritys,-alusvaatteet harmaa sävyttää tämän mesh rakennettu kenkä. Ponnahtaa oranssi lisätä sävyt Huarache Valo, joka ei ole vielä yksityiskohtaisesti vapauttaa info. Pysy kuulolla more.Again kanssa suuruutta. Nike Air Max 1 Mid Sneakerboot on palannut sitä uudelleen, tällä kertaa musta mokka ja nahka koostumus. Me vain katsoimme voinen ruskea luovuttamista tätä mallia ja nyt olemme siirtyneet monipuolisempi tyyli ladies.The metallisen välipohja lisää estetiikkaa kengän samalla antaa sille tietty pop. Aseta vapauttaa myöhemmin syksyllä, hyvät meille, jos aiot poimia pari.

Voisiko tämä olla jälleen yksi jos ollenkaan nike free 5.0"OG Infrapuna"? Nah. Tämä väri voi näyttää hyvin tuttuja 1990 alkuperäinen, mutta se on oikeastaan ​​not.At Ensi silmäyksellä tämä väri näyttää melko samanlainen OG Infrapuna versio, mutta kun tarkastelee huolellisesti sitä huomaat joitakin hiuksenhieno ero siellä täällä. Esimerkiksi parin käyttää mustaa nupukkinahkaa lokasuojaan sijaan nahka. Myös tämä pari käyttää valkoista nahkaa, joka kiertyy koko kengän ja OG pari käyttää vaaleanharmaa sävy. Toinen ero, joka on tuskin havaittavissa on käyttää Bright Crimson tämän parin sijasta Infrared.In Lisäksi mallissa hienoimpia innovatiivisilla Nike tekniikkaa kuten Flyknit ylempi lisättyä suorituskyky functionality.Previously loi kuin "Opening Night, "tämä colorway koristaa koko ylempi sävyt tuomioistuimessa violetti ja eloisa violetti, kun taas Nike tuotemerkin koko sivupaneeli näkyy raikas värisävy valkoinen.

Koska lämpötilat alkavat pudota, erilaisia ​​tennarit yritykset ovat alkaneet pudota merkittäviä siluetteja samoin (katso mitä tein siellä?), Kuten olemme kiinni Hanko nike air max 90"Vehnä" Pack 2015. Mukana yksi suosituimmista colorways Nike historian kanssa "Vehnä" iteraation, tämä paketti työllistää useita merkittäviä siluetteja kuten Nike Air Max 95, Nike Air Max 1 ja Air Max 90, joka kerätä julkaisupäivän sisään December.Aside kuin kaikki mallit työllistävät lähinnä vehnä tyylistä ylempi kanssa kerma välipohja edelleen korostuu, mutta myös aikaansaamaan koriste nauhat muodossa joko vahaa tai heimojen-vaikutteita makeups.With paljon spekulointia ympäröivä tulevan kauden potentiaalisesti Kobe Bryant viime kauden Lakers yhtenäinen, viimeisin Kobe Bryant allekirjoitus malli näyttää kunnioitusta Black Mamba alkuajoista kuten Nike Kobe X Elite Matala "luonnos pick" iteraation on kerännyt joukon julkaisupäivän.

Camo tulostaa käytetään hallitsevat kohtauksen muutama vuosi sitten, mutta on sittemmin ottanut takapenkillä. Mutta suuntaus voidaan saada elvyttänyt ansiosta tämä uusin nike air max thea julkaisu. Meillä on nyt muutamia uusia kuvia Nike Air Max 1 Ultra Moire että on uusin kenkä saada "Camo" treatment.The Nike Air Max 1 Ultra Moire "Camo" on tulossa tehdään eri sävyjä vihreä ja tan saavuttaa naamiointi vaikutus. Rei'itetty ylempi käytetään mahdollistamaan parantavat hengittävyyttä, kun taas Air yksikkö on läsnä kantapää varmistaa maksimaalisen mukavuuden. Musta nauhoja käytetään onnitella sisustus ja täydellinen look.The Nike Air Max 95 "Metallic" Packin mukana metallinen värillinen välipohja pariksi yksivärisen värillinen ylempi. Ensimmäisen parin tehdään vuonna Armory laivaston, musta ja Squadron sininen colorway ylempi, kun taas toinen pari tulee Hematiitti, musta ja antrasiitti colorway. Allekirjoitus ulkoasua Air Max 95 on sen aaltoileva ylempi segmentoitu erittäin kuvioitu kahtiajaon laittaa pääpaino ja huomiota dynaamiseen ulkoasua kenkä.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes