Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Van de talloze modellen binnen de New Balance cano...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Van de talloze modellen binnen de New Balance canon aan de collab behandeling te krijgen dit jaar

Started by visgu, 2015/10/30 04:27AM
Latest post: 2015/10/30 04:27AM, Views: 184, Posts: 1
Van de talloze modellen binnen de New Balance canon aan de collab beha...
#1   2015/10/30 04:27AM
visgu
Een cutting edge prestaties model dat is erin geslaagd om over te steken naar de sneakerhead set dankzij een paar opmerkelijke kleurstellingen, de new balance sneakers is terug met een ander in het oog springende veelkleurige look. Deze keer is het op een zwart veld, met groen, blauw en rood samenwerken vanuit alle hoeken om een ​​gevoel van beweging te creëren, zelfs als stil. ABZORB demping blijft een vlotte rit te bieden, terwijl de Rev Lite bovendeel verlenen lichtgewicht ademend vermogen, en dit paar gepland voor een januari release is beschikbaar voor pre-order nu uit End.New Balance is het nemen van de 576-serie dit najaar / winter seizoen en dressing in sommige nieuwe kleurstellingen. Deze suede gebouwd loper neemt op een gedurfde Sky Blue colorway die zich netjes wordt geaccentueerd met wit leer, hints van grijs en zwart zool. "Made in USA", is betrapt die dwars over het tabblad tong laten weten dit paar kwam uit de NB-fabriek in New England.

Laten we eens een kijkje nemen op wat meer foto's van de "Nationale Parken" new balance dames sneakers model. De bovenste wordt geleverd in een mix van suède en mesh, en sport een grijze tint, terwijl Rood en Groen raakt de enkel en hiel delen van de sneaker. De veters zijn ook Grijs met, groene en rode accenten, terwijl White wordt gebruikt in de New Balance logo en midole. De New Balance 996 "Nationale Parken" zijn momenteel verkrijgbaar bij New Balance retailers.United Arrows 'Beauty & Jeugd label begon 2012 met een samenwerking met Briefing op de New Balance 1700, en het bleek zo goed, kwamen ze terug alleen voor een tweede ronde. De laatste Beauty & Jeugd CM1700s houden dingen eenvoudig en stijlvol als de eerste editie, dit keer vast te houden aan de andere steunpilaar in NB's canon opgericht als grijs suède en mesh geven manier om marineblauw voor het vervolg.

Heeft de New Balance 996 ooit een slecht jaar gehad? Nou dit zal zeker niet zo krijgen we een glimp van de New Balance 996 Revlite in een diepe groene suède. Zwarte suède accenten mengen in de bovenste goed met hits van groene suède en wit contrast gekleurde stiksels op sleeptouw. Deze new balance sneakers heren release is nu verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, zoals Afew en ze moeten niet zo moeilijk te vinden bij uw plaatselijke sneaker spot.These een stap verder gaan, hoewel, het toevoegen van luxe caramel leer in het midden voor een smakelijke traktatie die zinspeelt op de altijd kleurrijke voetbedden die we gewend zijn van NB's Japanse Collabs. Deze komen nu met een februari 2013 release datum en beschikbaar voor pre-order nu voor klanten binnen de Beauty & Jeugd verzending zone.No woord nog niet over de vraag of deze maken een hilarische suizend geluid als je de essentie van de snelheid belichamen, maar het goede looks zijn bevestigd en een pre-order is nu beschikbaar voor een januari verzenddatum.

Van de talloze modellen binnen de new balance sneakers dames canon aan de collab behandeling te krijgen dit jaar, de New Balance 998 was de enige die dat deed om waarschijnlijk de minste hoeveelheid van de fanfare. Het paar rustig toegetreden tot de gelederen van de J. Crew x New Balance set, en was op weg naar het maken van heel wat meer golven met deze Sneaker Freaker samengesteld paar totdat zei geprojecteerd werd gesloopt. Wij denken dat de inline paren kan het zware werk wel doen, deze New Balance 998 in grijs / blauw / rood aanbieden van een bijna-patriottische blik om te gaan met zijn made in USA-status. Klik door voor een voorbeeld en af ​​te halen op de pre-order van End now.A herinnering hoe ver niet alleen loopschoenen, maar ook kleding zijn gekomen in de afgelopen kwart eeuw of zo, New Balance's nieuwste pak van 574 klassiekers neemt het thema van de nylon spoor spullen die zo populair is geweest op verschillende momenten in de geschiedenis. De New Balance 574 'Windbreaker Pack' is terug voor het eerst sinds de eerste tonen van deze zomer, en terwijl alle vijf paren zijn hier niet, krijgen we een beter gevoel voor de materialen en de kleur uitkeringen op drie van hen.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes