Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

New Balance noten hebben een harde tijd verzet teg...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

New Balance noten hebben een harde tijd verzet tegen de willekeurige aankoop vrij vaak

Started by lmtch, 2015/10/24 03:53AM
Latest post: 2015/10/24 03:53AM, Views: 167, Posts: 1
New Balance noten hebben een harde tijd verzet tegen de willekeurige a...
#1   2015/10/24 03:53AM
lmtch
Is het new balance dames de beste van alle Elite Edition renderings dat NB is gekomen met? We zouden zeggen dat de schoenen hebben een sterke zaak voor die titel, maar dan weer de New Balance MT580 moet kloppen op de deur en ook gezien hoe veel meer direct beschikbaar in de Verenigde Staten het silhouet is geweest als gevolg. Next up voor de 16's is dit paar, dat de standaard suède en mesh make-up draagt ​​samen met een combinatie van grijs en zwart, dat tal van paars pop krijgt. Klik door met ons mee naar de rest van de foto's te zien en pick-up van deze vandaag van het team van Feature Sneaker Boutique.The Amerikaanse speciale fashion retailer, J. Crew, werkt samen met New Balance opnieuw te beginnen 2015 op de juiste manier.

De vier sneakers opgenomen in de release ontvangen elk een unieke colorway iteratie alle eigen. De constructie van de schoen blijft hetzelfde met een mesh en suède bovenste opbouw zitten boven op een klassieke rubberen zool voor ondersteuning. Tan, rood en grijs vormen de meerderheid van elk colorway met diverse contrasterende accenten getoond langs het lichaam. Onderscheidende namen worden toegepast zoals "Big Apple" en "Sandblast" .De SBTG x mita sneakers collab zal aftrap van de 2014 new balance sale heren releases, en gezien hoe sterk die groep inspanning bleek, zouden we zeker hoop dat er meer komen. En inderdaad, deze MT580 REVlite update zal blijven vrijgeven in de tweede helft van het jaar met stijlen, waaronder deze Elite Edition in tonale grijs, zwart en rood gepland voor de FW14 venster. Deze daling in lijn met de Mugshot en Propaganda daalt van vorig jaar, waaruit blijkt dat NB oog voor kwaliteit strekt zich uit tot de subtiele variaties beschikbaar zijn binnen gevestigde kaders.

Een groeiende favoriet van velen, de new balance sneakers Deconstructed - een nieuw silhouet geïntroduceerd door de Massachusetts gevestigde merk - wordt aangeboden in een andere colorway voor het seizoen. Eerder te zien in Tan en Sage Green varianten, de low-topmodel nu ook een aardse schaduw van Brown voor zijn tonale suède upper.Boasting een slanke en gestroomlijnde profiel met perforaties gedurende om het gaas plaatsing op de 996 na te bootsen, zijn algemene basis is aangevuld met New Balance handtekening REVlite zool in contrasterende White te ronden zijn simplistische en schone kleur palette.In ere van de 996 silhouet van de 26-jarig bestaan, hebben de twee samen te komen tot een specialiteit vier stuk limited edition verpakking exclusief voor de multi-merk store. Elke sneaker wordt gemaakt in de Verenigde Staten en wordt beschouwd als een unisex aanbod.

New balance sale noten hebben een harde tijd verzet tegen de willekeurige aankoop vrij vaak, en met nek-breaker releases als deze nieuwe 'Pool Blue "colorway van de 998-model, de strijd is zeker reëel. Deze Gemaakt in de VS gewrichten zijn voorzien van hoogwaardige materialen geëvenaard door zeer weinig, met een zieke samenstelling van schone blauwe tinten en lichtgrijs rondom de schoen voor een luxe variant op de Stash effect (en bijna een omgekeerde van de klassieke Steel Blue 1300). Een high-res look is voor u klaar, net onder dus geef het een recensie en agent een paar nu op select NB agentschappen zoals Feature.A paar weken terug, kregen we een voorproefje van twee stand-out stukken uit de komende "Urban Noise" pak hoffelijkheid van New Balance. De populaire MRT580 CW en 996 silhouetten beide ontvangen zijn eigen unieke patroon camouflage make-over met een premie tonale suède constructie. De boterachtige gewrichten had ons af wat anders New Balance in petto had.


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes