Sorry, there was an error
Sorry, there was an error
Country Music Forums @ CountryMusicPerformers.com

Nike nieuwste interactieve blik boek lanceren - Of...

Please login or register free to be able to post.

View forum:

Nike nieuwste interactieve blik boek lanceren

Started by donniuald, 2015/10/23 03:26AM
Latest post: 2015/10/23 03:26AM, Views: 183, Posts: 1
Nike nieuwste interactieve blik boek lanceren
#1   2015/10/23 03:26AM
donniuald
nike air max 90 dames blijft haar historisch archief van silhouetten uit te breiden met deze aanstaande collectie SneakerBoots voor Holiday 2015.Essentially een moderne interpretatie van de klassieke modellen die de elementen kan weerstaan, het hele Nike SneakerBoots lijn bestaat uit de Flyknit Trainer Chukka SneakerBoot, Air Max 95 SneakerBoot, Lunar Force 1 DuckBoot, Air Max 90 SneakerBoot, Air Max 1 SneakerBoot, Acorra SneakerBoot en Dunk Sky High 2,0 SneakerBoot.Each model erft een robuuste samenstelling, met behoud van de oorspronkelijke esthetische intact. De belangrijkste kenmerken zijn een waterbestendige bovenste, thermische voering, reflecterende veters en iriserende accenten over de teen, hielkap en Swoosh branding.Available voor zowel mannen als vrouwen, is de gehele collectie gepland te laten vallen bij geselecteerde Nike retailers vanaf 5 november, terwijl exclusieve releases van SneakerBoot stijlen zal worden onthuld in de komende Nike Tech Boek, Nike Sportswears nieuwste interactieve blik boek lanceren.

Een groeiende favoriet onder vrouwen, de nike air max 90 sale is nu in een Fall-approporaite colorway van Mahogany introduceerde, na haar Dark Citron offering.The silhouet van vrouwen wordt hoofdzakelijk bepaald door de gestroomlijnde profiel en strak design, dat designelementen neemt van het Air Max lijn. Met een premie build van kunststof en leer overlays, wordt de schoen gewoon gedrapeerd in een tonale mahonie tint. Mooi gecompenseerd door een schone witte zool, worden extra accenten te zien op de achterzijde met Nike branding gearceerd Team Red.

Kan niet genoeg krijgen van de Nike Air Max Flyknit? Bent u feenin voor een andere colorway? Als u ja antwoordde op een van deze vragen, neem een ​​kijkje op deze Rustige colorway van de nike air max dames.The Flyknit Nike Air Max Rustige komt in een Flyknit bovenste gemaakt van wat lijkt op blauwe en groene tinten zijn. De kleurrijke bovenste is mooi gecompenseerd door de zwarte vinden op de Nike Swoosh, veters, tabblad hiel, voering en de bovenste helft van de tussenzool. Beneden laag vindt u de heldere volle lengte 360 ​​zool die het uiterlijk van de schoen compleet te vinden. Hoewel het doesnt gebruiken veel kleuren op de bovenste, de Tranquil colorway beheert nog steeds een levendige look voor zichzelf te creëren. Gezegd dat het een beperkte release, kunt u proberen om een ​​paar internationaal voor ongeveer.

Hoeveel van onze lezers kunnen betrekking hebben om deze video te boven? Als kind zijnde een sneakerhead tijdens de vakantie was er niets beter kon je hen dan een fris nieuw paar kicks die theybe gestorven om een ​​greep of.We kwam onlangs over deze video genomen terugweg in 1987 krijgen, dat een toonden jonge kind het openen van een kerstcadeau. De enthousiaste jongen was duidelijk niet voorbereid geschenk hij op het punt uit te pakken was. Hij uiteindelijk een paar van de nike air max dames goedkoop, die hij zo wanhopig wilde! Het beste deel over dit alles is dat zijn ouders had het briljante idee van het opnemen van de kinderen onbetaalbaar reactie. De jongen was berzerk met opwinding!


Please login or register free to be able to post.

« Go back to topic list

  • Links allowed: yes
  • Allow HTML: no
  • Allow BB code yes
  • Allow youTube.com: yes
  • Allow code: yes
  • Links visible: no
  • Quick reply: yes
  • Post preview: yes